Massouri Beach er et pent, lite leilighetshotell med perfekt beliggenhet ved stranden og i sentrum av Massouri. Her bor du i romslige og trivelige leiligheter
med plass til opptil seks personer. Vil du unne deg noe ekstra bestiller du leilighet med havutsikt, så kan du nyte den herlige utsikten fra din egen balkong.
Hotellet har et fint bassengområde
med solsenger og parasoller, og vakker utsikt over havet og naboøya Telendos. Vil du heller bade i havet, kan du ta trappen ned til stranden som ligger rett nedenfor hotellet. Vil du utforske andre strender i omgivelsene kan du rusle til nabobyen Mirties, der det ligger flere småstrender langs havet.
I tilknytning til resepsjonsområdet er det en stor terrasse hvor du også har herlig utsikt. Bestill deg gjerne noe godt å drikke fra baren, og sett deg ned og nyt solnedgangen. Massouri Beach har fin beliggenhet midt på hovedgaten i Massouri, og i hotellets nærhet er det flere hyggelige tavernaer, barer og små butikker. Både på hotellet og i området rundt er det mange trapper og nivåforskjeller.
Ønsker du et lite eventyr på ferien bør du reise herfra over til Telendos, hvor det venter små viker med krystallklart vann, og trivelige tavernaer langs havnepromenaden. Eller så besøker du Kalymnos hovedstad Pothia, som er en vakker havneby.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering på gaten rundt hotellet
Bygget 2007
Renovert 2020
1 bygning/er
4 etasje/r
14 rom/leiligheter
Resepsjon kl. 09.00–13.00 og kl. 17.00–21.00

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Ligger på stranden
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Rom for opptil 6 personer
 • Barnebasseng
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng (del av voksenbassenget)
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Nei
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  6
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  8 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.