Elena Village er et populært hotell med havutsikt fra alle balkonger og mange stamgjester. Fra hotellets fine solterrasse er det en nydelig utsikt over
havet, med øya Telendos som blikkfang på den andre siden av sundet. Feriedagene går i et rolig og behagelig tempo og tilbringes ved bassengområdet som har basseng for både store og små. Vil
du på stranden, ligger det en liten steinstrand nedenfor hotellet. Vil du trene i ferien kan du besøke hotellets lille treningsrom, og når du blir sulten bestiller du bare noe enkelt i bassengbaren eller slår deg ned i restauranten og nyter en matbit og den fantastiske utsikten.
På Elena Village bor du i leilighet med balkong og havutsikt. Vil du ha litt ekstra luksusfølelse i ferien, kan du bestille en leilighet med privat basseng. I 2022 ble en ny del av hotellet bygget. Her får du samme fantastiske havutsikt men leilighetene har mer moderne innredning.
Hotellet ligger ca. en kilometer utenfor Massouri, der det er en større strand og flere hyggelige tavernaer og små butikker. Det er heis på hotellet, men det er generelt mye trapper og nivåforskjeller både på hotellet og i området.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 2012 og 2022 (nye delen)
10 bygning/er
7 etasje/r
44 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Minimarked åpent kl. 07.00–22.00

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Rom med privat basseng
 • Rom for opptil 6 personer
 • Barnebasseng
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng (del av voksenbassenget)
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  6
 • Nærmeste sentrum
  1 km
 • Hovedsentrum
  9 km
 • Nærmeste strand/badested
  150 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.