Se hotell (141)

Reiser til Frankrike

En reise til Frankrike kan være en helg i Paris eller Disneyland, strandliv på Rivieraen, Formel 1 i Monaco eller skikjøring i Alpene.
Reiser du med Ving til Frankrike kan du velge blant noe av det beste landet har å by på. Reiser du med barn er det kanskje Disneyland® Paris som trekker, et sted som enkelt kan kombineres med en helgetur til Paris. Du kan også velge mellom flere reisemål langs Den franske riviera.

Helgetur til Frankrike

Frankrike er et perfekt land å dra på helgetur til, både takket være den relativt korte flyreisen og det store utvalget. Besøk landets vakre hovedstad for en romantisk helg, eller kombiner by og strand i Nice. Frankrike har mye å tilby, og hvis barna får velge stemmer de sannsynligvis på Disneyland® Paris.

Soling og badeliv i Frankrike

Langs Den franske riviera råder middelhavsklimaet med deilig temperatur i sommerhalvåret – perfekt for en badeferie med valgfri lengde. I tillegg til herlige sandstrender og et trendy uteliv er det en mengde kulturbegivenheter og museer å få med seg.

Det franske kjøkken

Fransk mat er verdensberømt, og etter en reise til Frankrike er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. Visste du at fransk gastronomi står på UNESCOs verdensarvliste? Hva med klassiske spesialiteter som Coq au vin, løksuppe, snegler og gode franske oster? Du kan heller ikke besøke Frankrike uten å prøve noen av de mange gode vinene. Frankrike er en av verdens største vinprodusenter, og i regionen Champagne fremstilles den boblende drikken med samme navn.
Finn ditt hotell
Finn reise til Frankrike

Reiser til Frankrike

En reise til Den franske riviera passer for deg som ønsker et førsteklasses strandliv, en stor dose kultur, et smakfullt uteliv og luksusshopping. Ving tilbyr dessuten Formel 1-reiser til Monaco.
Nice
Hos Ving kan du bestille både familievennlige hotell og leiebil i Nice. Et feriested velegnet for både store og små.
Cannes
Cannes er mer enn filmfestival og luksuriøs shopping. Ving har også et familievennlig leilighetshotell - Citadines Croisette Cannes.
Antibes/Juan les Pins
Juan les Pins er en klassisk badeby med moderne uteliv.
Paris
Paris
Du rekker å oppleve mye av populære Paris på en helg. Her venter verdenskjente severdigheter, et like kjent kjøkken og shopping i verdensklasse.
Disneyland® Paris
Disneyland® Paris. Ving har reisene, hotellene og prisene.