Se hotell (63)

Reiser til Paris

Paris, Frankrike

Når du reiser til Paris med Ving kan du velge mellom mange hotell med sentral beliggenhet, og alt fra budsjetthotell til luksuriøse alternativer.

De fleste av Vings hotell ligger i Latinerkvarteret og i Opéra-området. Dersom du velger et hotell i Latinerkvarteret bor du i gangavstand til Notre Dame, Louvre og de vakre promenadene langs Seinen. I Opéra-området bor du i nærheten av de store varehusene Galeries Lafayette, Printemps og andre kjeder. Ving tilbyr også reiser til Disneyland® Resort Paris.

Paris akkurat som det passer deg

Med Ving kan du bestille en reise når du vil, og være borte så lenge du vil – helg, miniuke eller et valgfritt antall dager – året rundt. Alt for at du skal kunne få en reise helt etter egne ønsker. Dessuten kan du velge mellom et bredt antall hotell, fra budsjetthotell med to hjerter til berømte luksushotell med fem hjerter. Flere av hotellene ligger i nærheten av kjente severdigheter som Champs Elysées, Triumfbuen og Eiffeltårnet. Uansett hva slags reise du velger å bestille får du alt i en pakke. Komfortabelt, enkelt og trygt.

Barnevennlige hotell i Paris

Dersom du reiser til Paris med barn kan vi anbefale et av våre Citadines-hotell og Family Comfort-hotell. Her bor du i komfortable leiligheter hvor du kan lage måltider, og der det er lett å trekke seg tilbake for et lite mellommåltid eller en blund dersom de små bena blir trøtte av å gå.

Nyttige tips
  • Sentrale hotell
  • Luksushotell
  • Prisgunstig innkvartering
  • Familiehotell
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv
  • Reiser til Disneyland® Resort Paris
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Paris

Attraksjoner
5,0
Shopping
5,0
Underholdning
5,0

Inspirasjon

Finn reisen din til Paris