SAS

Reiser med SAS

Reis med SAS til solfylte reisemål i USA og i Europa. Sammen med SAS kan du fly til reisemålet ditt og bo på utvalgte hotell med den beste beliggenheten. SAS flyr ofte direkte til ditt reisemål, slik at du slipper mellomlanding og får mer tid til å nyte ferien.

Utvalgte reisemål med SAS

Berlin

Berlin er i dag en dynamisk og levende storby med brede boulevarder og et kultur-, restaurant-, shopping- og uteliv i verdensklasse. Her ligger historiske monumenter side om side med trendy kafeer, designhotell og nattklubber.

Paris

Eiffeltårnet, Mona Lisa, fantastisk mat og Disneyland. Uansett om du reiser med eller uten bar er det mye å gjøre i Frankrikes romantiske hovedstad. Et perfekt reisemål for deg som vil stikke av gårde på en weekendtur.

New York

Byen over alle byer! New York er mer populær enn noensinne og det er kanskje ikke så rart. Her finner du kjente landemerker, shopping og en spennende blanding av kulturer som du nesten ikke finner noe annet sted.

Costa del Sol

Til Costa del Sol har vi nordboere i snart 40 år flyktet fra kulda og mørket om vinteren. Området byr på nesten 20 mil med strender, masse kultur, historie og spennende severdigheter.

Barcelona

Uansett hvor i Barcelona du velger å bo, så ligger de store severdighetene, shoppinggatene og byens uteliv innen rekkevidde. Gå i fotsporene til Picasso og Dali og vandre rundt i labyrinten av trange gater i Barri Gótic eller ta en tur på stranden i Barceloneta.

Nice - Frankrike

Nice

Nice er Den franske rivieraens velkjente perle. Her skinner solen nesten alltid, og stranden ligger midt i byen. Her er det et stort utvalg av kafeer og restauranter, og shoppingen er i en klasse for seg.