Rove La Mer Beach

Rove La Mer Beach er et moderne hotell med perfekt beliggenhet på stranden. Hotellet har stilren design med fargerike og lekne detaljer i innredningen
, og det ligger i La Mer Beach. Her kan du kombinere late dager på stranden med et bredt utvalg av restauranter og butikker, takket være hotellets beliggenhet. Langs stranden finner du rundt
80 restauranter av forskjellige slag og kjøkken.
Hotellets moderne bassengområde med solsenger og parasoller ligger rett ved stranden med herlig utsikt over havet. Her kan du slappe av og nyte deilige dager i solen. Som gjest på Rove La Mer Beach har du også tilgang til solsenger og parasoll på stranden.
På Rove La Mer Beach er det en restaurant og en bar. I restauranten kan du nyte god mat både til frokost, lunsj og middag. Ønsker du noe avkjølende i glasset tar du en tur i hotellets strandbar. Vil du trene i ferien kan du besøke hotellets treningsrom.
Hotellet, som har stranden på den ene siden og Downtown Dubais fantastiske skyline på den andre siden, tilbyr romslige og lyse dobbeltrom med moderne innredning. Rommene ligger mot havet eller mot omgivelsene.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering mot betaling i hotellets parkeringshus med forbehold om plass
Bygget 2020
1 bygning/er
7 etasje/r
366 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling
Myntvaskeri mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på reisemålet ditt, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

Myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Dubai. På samtlige hotell og leilighetshotell kreves det en ekstra skatt. Beløpet kan variere litt fra hotell til hotell, men ligger på ca. 10–20 dirham pr. natt og rom. I en 2-romsleilighet betales det altså skatt for respektive rom. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Ligger på stranden
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Miljøsertifisert
4,5
Hotellfakta
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  5 km
 • Hovedsentrum
  5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.