Hyatt Centric Jumeirah Dubai

Hyatt Centric Jumeirah Dubai er et hotell med høy standard, rett ved stranden. Her kan du kombinere late dager på stranden med shopping og herlige restaurantbesøk
i trendy La Mer Beach. Mye av folkelivet i La Mer Beach er ved stranden, og her finner du rundt 80 restauranter med forskjellige typer kjøkken.
På hotellet er det et hyggelig bassengområde
med bassengbar, solsenger og parasoller. Her kan du nyte roen etter en dag med shopping. Vil du heller besøke La Mer Beach, har Hyatt Centric Jumeirah Dubai en adskilt del av stranden hvor de tilbyr gjestene sine solsenger, parasoll og badehåndklær.
Hyatt Centric Jumeira Dubai har to barer og en restaurant. I hotellets restaurant serveres alle retter fra meny for å begrense matsvinn. På menyen finner du retter inspirert av Middelhavet og det franske kjøkkenet.
I hotellets spa kan du bestille velværebehandlinger og vil du trene i ferien, har hotellet et stort treningsrom. Hyatt Centric Jumeirah Dubai har store, lyse rom, noen med både balkong og havutsikt. Vil du bo ekstra godt, bestiller du et stort dobbeltrom deluxe.
Det er ikke tillatt å sjekke ut fra hotellet den 31. desember.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

300 AED pr. rom trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering inkludert i hotellets parkeringshus med forbehold om plass
Bygget 2021
1 bygning/er
8 etasje/r
173 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på reisemålet ditt, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

Myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Dubai. På samtlige hotell og leilighetshotell kreves det en ekstra skatt. Beløpet kan variere litt fra hotell til hotell, men ligger på ca. 10–20 dirham pr. natt og rom. I en 2-romsleilighet betales det altså skatt for respektive rom. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Spa
4,0
Hotellfakta
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Nærmeste sentrum
  5 km
 • Hovedsentrum
  6 km
 • Nærmeste strand/badested
  150 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.