Aloft Palm Jumeirah

Aloft Palm Jumeirah er et hotell nær stranden som er hyggelig innredet med fine, fargerike detaljer. Hotellet ligger lengst ute på Jumeirah Beach og her
bor du med herlig utsikt mot Burj Al Arab og byen.
På hotellet er det et fint og luftig bassengområde med solsenger, parasoll, bassengbar og barnebasseng med solskjerming. Bassengområdet har
fin utsikt over stranden, og vil du bade i havet har hotellet også solsenger og parasoller på stranden.
På Aloft Palm Jumeirah er det flere barer og restauranter hvor du kan bestille noe godt å drikke og spise. På hotellets takterrasse, hvor en av à la carte-restaurantene ligger, kan du nyte smakfulle meksikanske middager mens du ser på solnedgangen. Vil du være aktiv i ferien har hotellet et treningsrom.
Aloft Palm Jumeirah har smakfulle og varmt innredede rom med fargerike detaljer. Vil du ha den beste utsikten på hotellet, bestiller du et dobbeltrom med havutsikt.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

300 AED trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering mot betaling på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 2018
1 bygning/er
9 etasje/r
207 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på reisemålet ditt, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

Myndighetene har innført en turistskatt på overnattinger i Dubai. På samtlige hotell og leilighetshotell kreves det en ekstra skatt. Beløpet kan variere litt fra hotell til hotell, men ligger på ca. 10-20 dirham pr. natt og rom. I en 2-romsleilighet betales det altså skatt for respektive rom. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Spa
4,5
Hotellfakta
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Oppvarmet barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  3 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Hovedsentrum
  20 km
 • Nærmeste strand/badested
  200 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.