Fordeler med All Inclusive

Fordeler med All Inclusive

Veldig mange velger reiser med All Inclusive. Vi forteller her hvorfor det er blitt så populært, hvem det henvender seg til og hva som egentlig inngår i All Inclusive.

En gjeng sitter ved et bord på restaurant

Ingen ekstra utgifter

Når du velger en reise med All Inclusive, betaler du en samlet sum for hele reisen som også inkluderer mat og drikke. Dette gjør det enklere å planlegge feriebudsjettet ditt, og du trenger ikke å bekymre deg for ekstra utgifter når du er på hotellet.

Lekker mat med All Inclusive

Enkelt og praktisk

Etter en lang dag på stranden eller ved bassenget med mange opplevelser, kan det være deilig å slippe å tenke på hvor man skal spise middag. Med All Inclusive har man alltid en god restaurant rett i nærheten. Det blir nesten ikke mer praktisk enn å ta de få skrittene fra hotellrommet ned til restauranten, der man kan nyte deilige retter. Enkelt, ikke sant?

Liten jente spiser mat

Noe for alle

På de fleste av våre All Inclusive-hotell spiser dere i buffetrestauranten. Her finner dere et stort utvalg av favorittretter for hele familien, slik at dere er sikre på å finne noe som alle liker til frokost, lunsj og middag.

Hva er inkludert?

Hva som er inkludert i prisen kan variere, men generelt kan du regne med at en stor del av dette inngår i din All Inclusive-reise:

• Måltider – minimum tre måltider pr. dag
• Snacks og is til barna
• Drikkevarer
• Underholdning, show, barneklubber og diverse aktiviteter

Dette er en pekepinn om alternativene, som kan variere fra hotell til hotell.

Mer om All Inclusive

Finn din All Inclusive-ferie med Ving

Finn din All Inclusive-ferie

Her har du på forhånd betalt for alle måltider – også mellommåltider – drikkevarer og bruk av mange av hotellets fasiliteter. Perfekt for familier med sultne tenåringer og barn.

Et bord dekket med mat og drikke

Hva inngår?

På mange av våre hotell kan du velge All Inclusive eller andre fordelaktige måltidspakker.

POPULÆRE REISEMÅL MED ALL INCLUSIVE