Glassbunnbåten Royal Dolphin

En tur med Royal Dolphin passer for alle, ikke minst barnefamilier. Om bord er det rikelig med plass og mye å gjøre og oppleve. Velkommen om bord!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt . Avgang ca. kl. 14.00
 • Pris:
  58 EUR pr. voksen, 29 EUR pr. barn.

  En lett lunsj med drikke (øl, sangria, brus og vann) under hele båtturen er inkludert. Barn regnes i alderen 4–11 år. F.o.m. 1. mai 2024 er prisen 60 euro for voksne og 30 euro for barn.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og klesskift.
 • Mer:
  Ved dårlig vær kan båtturen bli innstilt, og av og til får vi dessverre ikke gitt beskjed om dette før rett før avgang. Suvenirer og bilder som tas i løpet av dagen kan kjøpes om bord.
  Royal Dolphin tilbyr også kortere turer på to og tre timer, med et annet program. Disse kan bestilles på stedet.

  Alle Vings utflukter som innbefatter dyr er gransket og godkjent av World Animal Protection, for å sikre at dyrene ikke kommer til skade på noen måte. Les mer om Vings samarbeid med
  WAP
  .
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Glassbunnbåten Royal Dolphin seiler fra havnen i Puerto de Colón ut på Atlanterhavet. Vi følger kystlinjen nordover og får se Tenerife fra en annen side. Nyt stillheten på havet fra soldekket, eller gå under dekk og se på livet under havoverflaten gjennom panoramvinduene under vannlinjen.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.