Glassbunnbåten Royal Dolphin
Glassbunnbåten Royal Dolphin
En tur på Royal Dolphin passer for alle, ikke minst barnefamilier. Om bord er det rikelig med plass og mye å gjøre og oppleve. Velkommen om bord!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Lørdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt
 • Pris:
  58 EUR pr. voksen, 29 EUR pr. barn.

  Lettere lunsj og drikke (øl, sangria, brus og vann) under hele båtturen er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Badetøy, håndkle og klesskift.
 • Mer:
  Prisen gjelder 4,5-timersturen. Utflukten finnes også med andre varigheter. Disse bestilles på reisemålet.

  Ved dårlig vær kan båtturen bli innstilt, og av og til får vi dessverre ikke gitt beskjed om dette før rett før avgang. Suvenirer og bilder som tas i løpet av dagen kan kjøpes om bord.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Dette kan du forvente deg

Familievennlig

Mat & drikke inkludert

Båtutflukt

Utflukten tilbys fra

Glassbunnbåten Royal Dolphin seiler fra havnen i Puerto de Colón ut på Atlanterhavet. Vi følger kystlinjen nordover og får se Tenerife fra en annen side. Nyt stillheten på havet fra soldekket, eller gå under dekk og se på livet under havoverflaten gjennom panoramvinduene under vannlinjen. Kapteinen garanterer at du får se hval eller delfiner.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.