Glassbunnbåten Royal Dolphin

En tur med Royal Dolphin passer for alle, ikke minst barnefamilier. Om bord er det rikelig med plass og mye å gjøre og oppleve. Velkommen om bord!

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Alle dager.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt . Avgang ca. kl. 14.00
 • Pris:
  60 EUR pr. voksen, 30 EUR pr. barn.

  En lett lunsj med drikke (øl, sangria, brus og vann) under hele båtturen er inkludert. Barn regnes i alderen 4–11 år.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Kamera, solkrem, badetøy, håndkle, et klesskift og en lett jakke eller genser.
 • Mer:
  Ved dårlig vær kan båtturen bli innstilt, og av og til får vi dessverre ikke gitt beskjed om dette før rett før avgang. Suvenirer og bilder som tas i løpet av dagen kan kjøpes om bord.
  Royal Dolphin tilbyr også kortere turer på to og tre timer, med et annet program. Disse kan bestilles på stedet.

  Alle Vings utflukter som innbefatter dyr er gransket og godkjent av World Animal Protection, for å sikre at dyrene ikke kommer til skade på noen måte. Les mer om Vings samarbeid med
  WAP
  .
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Glassbunnbåten Royal Dolphin seiler fra havnen i Puerto de Colón ut på Atlanterhavet. Om bord kan du nyte stillheten på havet fra soldekket, eller gå under dekk og se på livet under havoverflaten gjennom panoramvinduene under vannlinjen.

Vi følger kystlinjen nordover fra Costa Adeje til de majestetiske klippene Acantilados de Los Gigantes. Vi ser Tenerife fra en annen vinkel, og hvis været er klart, kan vi så vidt skimte naboøya La Gomera. Mellom de to øyene er det omtrent 47 km, og sjansen for å se hvaler og delfiner under en båttur her er stor. Dyrene trives her takket være den fantastiske beliggenheten i Atlanterhavet og det milde klimaet som hersker året rundt. Dybden mellom øyene spiller også en stor rolle, samt øyenes vulkanske opprinnelse. Ikke langt fra kysten oppstår det et stort undervannsdyp, som er en betydelig faktor for det rike dyrelivet med fisk, blekksprut, hvaler og skilpadder. Her kan man se ulike arter passere på ulike tidspunkter av året, som om det er et delmål på reisen over havet. Tenerife har også en god del arter som holder seg her hele året eller visse sesonger, som bl.a. flaskenesedelfiner og grindhvaler, som er et ganske vanlig syn. Du vil alltid kunne se noen av dem hoppe og surfe på bølgene. Under turen deler besetningen om bord sin kunnskap om dyrene og naturen.

Under seilasen tar vi også en pause ved Mascabukten, som byr på en fantastisk utsikt over klippformasjonene. Her serveres en lett lunsj, og det er også mulighet for å ta et dykk i det blå. Drikke er inkludert under hele seilasen.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.