Bilde fra vingård på Kreta.

En verden av opplevelser

Utflukter

Utflukter og opplevelser

Opplev mer i ferien og bli med på en av våre spennende utflukter på reisemålet ditt.

På mange av våre reisemål tilbyr vi spennende utflukter og opplevelser enten du vil vite mer om landets historie, snorkle, oppleve nærområdet eller landets lokale kultur. På de fleste utfluktene er det en kyndig guide med på turen.

Å dra på utflukt med oss gir deg mange fordeler som blant annet:

  • Alle nødvendige forsikringer er i orden
  • Tydelige regler ved endringer og avbestilling
  • Tydelig hva som er inkludert

Her finner du eksempler på hvilke utflukter vi tilbyr. Alle utflukter finner du på ditt reisemål.

Praktisk informasjon

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.