Se hotell (19)

Reiser til Maui

Reis med Ving til Maui og gjør drømmen om Hawaii til virkelighet.

Maui er en tropisk paradisøy som vi tror stemmer med forventningene du har til en ferie på Hawaii. Vaiende palmer, dramatisk natur og strender som gang på gang blir kåret til noen av verdens fineste.

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiseleder-service.

Vings Maui

Hawaiis nest største øy Maui har virkelig noe for alle. Over 80 strender med både hvit, rød og svart sand som totalt strekker seg over 20 mil. Et prisbelønnet kjøkken basert på skalldyr, sushi, fersk fisk og veldig bra kjøtt. Barer og restauranter der du kan danse hele natten, botaniske hager, vakker natur, noen av verdens beste golfbaner, fine hotell, bra shopping og et tropisk klima med høye temperaturer året rundt. Med Ving kan du velge mellom to reisemål på Maui: Wailea-Makena og Lahaina. På begge reisemålene bor du på eller ved stranden og har kort vei til et lokalt sentrum.

Mauis magi

At Maui kalles "The Magic Isle" er ikke vanskelig å forstå. Det kommer du til å oppdage når du nyter utsikten ovenfor skyene i Haleakala National Park eller sitter i en bil på vei til Hana - en strekning med usedvanlig vakker natur og utallige fossefall langs veien. Eller når du spiser middag under stjernene i Wailea etter å ha betraktet en av de nydeligste solnedgangene på denne planeten.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Maui

Attraksjoner
5,0
Barnevennlig
5,0
Strender
5,0
Vær
 • januar
27°18°
7
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • februar
26°17°
7
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • mars
26°18°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • april
26°19°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
10
Regnfrie dager
 • mai
28°20°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • juni
29°21°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • juli
29°21°
9
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • august
29°22°
9
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • september
30°21°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • oktober
29°21°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • november
28°20°
7
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • desember
27°18°
7
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 17-19 timer fra Oslo

Slik reiser du hit

Du kan reise til Maui med Ving året rundt. Da reiser du med rutefly og velger selv når du vil reise og hvor lenge du vil bli. De fleste internasjonale flyselskap har reiser via London/Frankfurt/Amsterdam med mellomlanding i f.eks. Los Angeles, Chicago eller Atlanta. Flyet lander på Mauis flyplass Kahului.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra Mauis flyplass til hotellene er ca. 30-55 minutter (ca. 22-45 km). Tidene kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

Pass- og visumreglene for innreise til USA oppdateres stadig så de reisende må kontakte Den amerikanske ambassaden for aktuell informasjon. Les mer på www.ving.no/viktig-informasjon-om-reiser-til-usa og www.usa.no eller ring 21 30 85 40. Ved innreise fotograferes alle og fingeravtrykk registreres av immigrasjonsmyndighetene. Passinformasjon skal gis til flyselskapet før avreise.

Alle som reiser til eller via USA må søke om godkjennelse
.... Nordmenn som reiser til USA uten visum (under "visa waiver programme") må registrere seg på internett i ESTA/databasen før avreise.

Du søker på internett via ESTA`s hjemmeside (Electronic System for Travel Authorization):ESTA. Din ESTA-søknad må sendes inn i god tid, og senest 72 timer før avreise. Dette koster 14 USD pr. person. Denne avgiften betales med kredittkort når man søker.

For øyeblikket er det ikke mulig for statsborgere fra Irak, Iran, Somalia. Libya, Sudan og Yemen å få visum til USA. Kontakt den amerikanske ambassaden/konsulatet for mer informasjon.

Pass
Ved innreise til USA skal alle norske statsborgere (herunder barn, uansett alder) være i besittelse av et maskinlesbart pass. Passet skal være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreise. Reglene gjelder all innreise til USA, også hvis du bare er på gjennomreise til andre deler av verden.

Hvis du ikke er norsk statsborger må du selv kontakte Den amerikanske ambassade eller myndighetene i ditt opprinnelsesland.

For ytterligere informasjon om ESTA og hvilke land dette gjelder for, se: Quicklinks og velg "Visa Waiver Program".

For øvrige spørsmål kan du kontakte Den amerikanske ambassade:

United States Embassy
Morgedalsvegen 36,
0378 Oslo
Tlf.: 21 30 85 40
http://norway.usembassy.gov

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Resortavgift på hotell

Det er ikke uvanlig at hotellene på Hawaii krever en resortavgift på 15-50 USD pr. dag og pr. rom. Denne avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter, og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du oppgitt ved ankomst til hotellet.

Valuta og betaling

USD. De fleste kredittkort aksepteres.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid - 12 timer. Vintertid: Norsk tid - 11 timer.

Elektrisitet

110 volt, man må ha adapter.

Språk

Amerikansk

Ekstrasenger

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet i USA, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger eller en queen size. Se hva som gjelder spesifikt for ditt hotell.

Øvrig informasjon

Vær oppmerksom på at hotellene i USA vanligvis har en aldersgrense på 21 år. Det innebærer at minst én person i reisefølget må ha fylt 21 år.
Bestiller du et rom for to personer vil det i de aller fleste tilfeller bety at man må dele seng, men minimum vanlig dobbeltseng (queen size). Det er altså uvanlig med separate enkeltsenger. Hvis flere enn to personer deler rom, deler man på to separate senger i størrelsen queen size eller king size. Disse to sengene regnes da som fire vanlige senger. Vil man være helt sikker på å ikke dele seng må man bestille separate rom.
Tips er ikke obligatorisk men settes stor pris på. Legg gjerne til 10-20 % hvis du synes du har fått god service.
Finn reisen din til Maui