Se hotell (22)

Reiser til Maui

Reis med Ving til Maui og gjør drømmen om Hawaii til virkelighet.
Maui er en tropisk paradisøy som vi tror stemmer med forventningene du har til en ferie på Hawaii. Vaiende palmer, dramatisk natur og strender som gang på gang blir kåret til noen av verdens fineste.

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiseleder-service.

Vings Maui

Hawaiis nest største øy Maui har virkelig noe for alle. Over 80 strender med både hvit, rød og svart sand som totalt strekker seg over 20 mil. Et prisbelønnet kjøkken basert på skalldyr, sushi, fersk fisk og veldig bra kjøtt. Barer og restauranter der du kan danse hele natten, botaniske hager, vakker natur, noen av verdens beste golfbaner, fine hotell, bra shopping og et tropisk klima med høye temperaturer året rundt. Med Ving kan du velge mellom to reisemål på Maui: Wailea-Makena og Lahaina. På begge reisemålene bor du på eller ved stranden og har kort vei til et lokalt sentrum.

Ting å gjøre på Maui

At Maui kalles "The Magic Isle" er ikke vanskelig å forstå. Det kommer du til å oppdage når du beundrer utsikten over skyene i Haleakala National Park eller sitter i en bil på vei til Hana, en strekning med usedvanlig vakker natur og utallige fossefall langs veien. Eller når du spiser middag under stjernene i Wailea etter å ha betraktet en av de nydeligste solnedgangene denne planeten har å by på. Selvsagt skal du også prøve å surfe, enten du er nybegynner eller erfaren utøver. Eller bare foretrekker å være tilskuer. De profesjonelles favorittsteder er Honolua Bay og Hookipa Beach.

Våre gjesters vurdering Maui

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Maui

Inspirasjon og reisetips

Hawaii

Tre øyer på to uker

På den andre siden av kloden venter uforglemmelige opplevelser på Hawaii. Vår reiseekspert Ann-Renée Degnes har besøkt tre av de åtte hovedøyene og her får du hennes beste tips.