Se hotell (32)

Reiser til Honolulu

Honolulu med fantastiske Waikiki Beach er selve symbolet på en drømmeferie på Hawaii. Reis hit med Ving og oppdag et pulserende paradis. Aloha!
Honolulu på øya Oahu er ofte første stopp for feriegjester på Hawaii. Og det er lett å forstå hvorfor. Oahus hovedstad Honolulu har både paradisiske strender, med berømte Waikiki Beach i spissen, og et pulserende folkeliv. Her stilner musikken sjelden før morgengry.

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiseleder-service.

Vings Honolulu

Waikiki Beach i Honolulu har blitt et naturlig sentrum for soldyrkere og windsurfere fra hele verden. Området rundt stranden har et stort utvalg av restauranter, barer, fornøyelser og shopping i verdensklasse. Her vrimler det også av aktiviteter - du kan for eksempel lære å surfe, padle kano eller snorkle i det klare vannet. Eller spille golf. Oahu har ca. 40 golfbaner som lokker til seg spillere fra hele verden. På restaurantene kan du smake deg gjennom massevis av deilige lokale spesialiteter, og er du glad i kultur arrangeres det festivaler og diverse begivenheter året rundt.

Dra på oppdagelsesferd

Det er mye du kan se og gjøre utenfor Waikiki-området også. Bussnettet regnes for å være et av USAs aller beste med drøyt 90 busslinjer og over 4000 holdeplasser. Du kan for eksempel ta en tur til Pearl Harbor. Eller til Nuuanu Pali Lookout - et utsiktspunkt som byr på panoramautsikt over Kooalu-klippene og den frodige kysten. Det vernede naturområdet Hanauma Bay er en vakker vik som en gang var et vulkankrater. Her er vannet ekstra klart, og ved revene kan du snorkle blant fargerike fisker av mange slag. Dessuten er det flere nydelige strender å oppdage. Uansett om du leter etter høye bølger, romantiske solnedganger eller en skjermet, barnevennlig badestrand vil du høyst sannsynlig finne det på Oahu.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Honolulu

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Mat, drikke og uteliv
Honolulu er ikke akkurat berømt for maten sin, men det er likevel mye å se og smake på. Det enkleste er å bli med et matvandring som introduserer deg for de beste og mest interessante matopplevelsene.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Hawaii på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Resortavgift på hotell

Det er ikke uvanlig at hotellene på Hawaii krever en resortavgift på 15-50 USD pr. dag og pr. rom. Denne avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter, og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du oppgitt ved ankomst til hotellet.

Valuta og betaling

Amerikanske dollar (USD). De fleste kredittkort aksepteres.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid - 12 timer. Vintertid: Norsk tid -11 timer.

Elektrisitet

110 volt, man må ha adapter.

Språk

Amerikansk

Øvrig informasjon

Vi minner om at hotellene i USA normalt sett har en aldersgrense på 21 år. Det innebærer at minst en person i reisefølget må ha fylt 21 år. For spørsmål om eventuelle unntak, kontakt Ving på 23155850.
Tips er ikke obligatorisk, men settes stor pris på. Legg gjerne til 10-20 % hvis du synes du har fått god service.
Fly og transport

Flytid

Ca. 19-21 timer fra Oslo

Slik reiser du hit

Du kan reise med rutefly til Honolulu året rundt. De fleste internasjonale flyselskap har reiser til Honolulu via London/Frankfurt/Amsterdam med mellomlanding i f.eks. Los Angeles, Chicago eller Atlanta.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Honolulus flyplass til Waikiki er ca. 25 minutter (ca. 16 km). Fra flyplassen til downtown tar det ca. 15 minutter (ca. 10 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
26°19°
7
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
26°19°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • mars
26°19°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • april
27°20°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • mai
28°21°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • juni
29°22°
10
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • juli
29°23°
10
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • august
29°23°
10
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • september
30°23°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • oktober
29°22°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • november
28°21°
6
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • desember
26°20°
6
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager

Inspirasjon og reisetips

Hawaii

Tre øyer på to uker

På den andre siden av kloden venter uforglemmelige opplevelser på Hawaii. Vår reiseekspert Ann-Renée Degnes har besøkt tre av de åtte hovedøyene og her får du hennes beste tips.

På den andre siden av kloden venter uforglemmelige opplevelser på Hawaii. Vår reiseekspert Ann-Renée Degnes har besøkt tre av de åtte hovedøyene og her får du hennes beste tips.
Finn reise til Honolulu
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.