Se hotell (32)

Reiser til Honolulu

Honolulu med fantastiske Waikiki Beach er selve symbolet på en drømmeferie på Hawaii. Reis hit med Ving og oppdag et pulserende paradis. Aloha!
Honolulu på øya Oahu er ofte første stopp for feriegjester på Hawaii. Og det er lett å forstå hvorfor. Oahus hovedstad Honolulu har både paradisiske strender, med berømte Waikiki Beach i spissen, og et pulserende folkeliv. Her stilner musikken sjelden før morgengry.

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiseleder-service.

Vings Honolulu

Waikiki Beach i Honolulu har blitt et naturlig sentrum for soldyrkere og windsurfere fra hele verden. Området rundt stranden har et stort utvalg av restauranter, barer, fornøyelser og shopping i verdensklasse. Her vrimler det også av aktiviteter - du kan for eksempel lære å surfe, padle kano eller snorkle i det klare vannet. Eller spille golf. Oahu har ca. 40 golfbaner som lokker til seg spillere fra hele verden. På restaurantene kan du smake deg gjennom massevis av deilige lokale spesialiteter, og er du glad i kultur arrangeres det festivaler og diverse begivenheter året rundt.

Dra på oppdagelsesferd

Det er mye du kan se og gjøre utenfor Waikiki-området også. Bussnettet regnes for å være et av USAs aller beste med drøyt 90 busslinjer og over 4000 holdeplasser. Du kan for eksempel ta en tur til Pearl Harbor. Eller til Nuuanu Pali Lookout - et utsiktspunkt som byr på panoramautsikt over Kooalu-klippene og den frodige kysten. Det vernede naturområdet Hanauma Bay er en vakker vik som en gang var et vulkankrater. Her er vannet ekstra klart, og ved revene kan du snorkle blant fargerike fisker av mange slag. Dessuten er det flere nydelige strender å oppdage. Uansett om du leter etter høye bølger, romantiske solnedganger eller en skjermet, barnevennlig badestrand vil du høyst sannsynlig finne det på Oahu.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Honolulu

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Inspirasjon og reisetips

Hawaii

Tre øyer på to uker

På den andre siden av kloden venter uforglemmelige opplevelser på Hawaii. Vår reiseekspert Ann-Renée Degnes har besøkt tre av de åtte hovedøyene og her får du hennes beste tips.

Finn reise til Honolulu
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.