Se hotell (32)

Reiser til Honolulu

Honolulu med fantastiske Waikiki Beach er selve symbolet på en drømmeferie på Hawaii. Reis hit med Ving og oppdag et pulserende paradis. Aloha!
Honolulu på øya Oahu er ofte første stopp for feriegjester på Hawaii. Og det er lett å forstå hvorfor. Oahus hovedstad Honolulu har både paradisiske strender, med berømte Waikiki Beach i spissen, og et pulserende folkeliv. Her stilner musikken sjelden før morgengry.

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiseleder-service.

Vings Honolulu

Waikiki Beach i Honolulu har blitt et naturlig sentrum for soldyrkere og windsurfere fra hele verden. Området rundt stranden har et stort utvalg av restauranter, barer, fornøyelser og shopping i verdensklasse. Her vrimler det også av aktiviteter - du kan for eksempel lære å surfe, padle kano eller snorkle i det klare vannet. Eller spille golf. Oahu har ca. 40 golfbaner som lokker til seg spillere fra hele verden. På restaurantene kan du smake deg gjennom massevis av deilige lokale spesialiteter, og er du glad i kultur arrangeres det festivaler og diverse begivenheter året rundt.

Dra på oppdagelsesferd

Det er mye du kan se og gjøre utenfor Waikiki-området også. Bussnettet regnes for å være et av USAs aller beste med drøyt 90 busslinjer og over 4000 holdeplasser. Du kan for eksempel ta en tur til Pearl Harbor. Eller til Nuuanu Pali Lookout - et utsiktspunkt som byr på panoramautsikt over Kooalu-klippene og den frodige kysten. Det vernede naturområdet Hanauma Bay er en vakker vik som en gang var et vulkankrater. Her er vannet ekstra klart, og ved revene kan du snorkle blant fargerike fisker av mange slag. Dessuten er det flere nydelige strender å oppdage. Uansett om du leter etter høye bølger, romantiske solnedganger eller en skjermet, barnevennlig badestrand vil du høyst sannsynlig finne det på Oahu.

Våre gjesters vurdering Honolulu

Finn reise til Honolulu

Inspirasjon og reisetips

Hawaii

Tre øyer på to uker

På den andre siden av kloden venter uforglemmelige opplevelser på Hawaii. Vår reiseekspert Ann-Renée Degnes har besøkt tre av de åtte hovedøyene og her får du hennes beste tips.