Se hotell (33)

Reiser til Honolulu

Honolulu med fantastiske Waikiki Beach er selve symbolet på en drømmeferie på Hawaii. Reis hit med Ving og oppdag et pulserende paradis. Aloha!

Honolulu på øya Oahu er ofte første stopp for feriegjester på Hawaii. Og det er lett å forstå hvorfor. Oahus hovedstad Honolulu har både paradisiske strender, med berømte Waikiki Beach i spissen, og et pulserende folkeliv. Her stilner musikken sjelden før morgengry.

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiseleder-service.

Vings Honolulu

Waikiki Beach i Honolulu har blitt et naturlig sentrum for soldyrkere og windsurfere fra hele verden. Området rundt stranden har et stort utvalg av restauranter, barer, fornøyelser og shopping i verdensklasse. Her vrimler det også av aktiviteter - du kan for eksempel lære å surfe, padle kano eller snorkle i det klare vannet. Eller spille golf. Oahu har ca. 40 golfbaner som lokker til seg spillere fra hele verden. På restaurantene kan du smake deg gjennom massevis av deilige lokale spesialiteter, og er du glad i kultur arrangeres det festivaler og diverse begivenheter året rundt.

Dra på oppdagelsesferd

Det er mye du kan se og gjøre utenfor Waikiki-området også. Bussnettet regnes for å være et av USAs aller beste med drøyt 90 busslinjer og over 4000 holdeplasser. Du kan for eksempel ta en tur til Pearl Harbor. Eller til Nuuanu Pali Lookout - et utsiktspunkt som byr på panoramautsikt over Kooalu-klippene og den frodige kysten. Det vernede naturområdet Hanauma Bay er en vakker vik som en gang var et vulkankrater. Her er vannet ekstra klart, og ved revene kan du snorkle blant fargerike fisker av mange slag. Dessuten er det flere nydelige strender å oppdage. Uansett om du leter etter høye bølger, romantiske solnedganger eller en skjermet, barnevennlig badestrand vil du høyst sannsynlig finne det på Oahu.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Honolulu

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
26°19°
7
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
26°19°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • mars
26°19°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • april
27°20°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
12
Regnfrie dager
 • mai
28°21°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • juni
29°22°
10
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • juli
29°23°
10
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • august
29°23°
10
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • september
30°23°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • oktober
29°22°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • november
28°21°
6
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • desember
26°20°
6
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 19-21 timer fra Oslo

Slik reiser du hit

Du kan reise med rutefly til Honolulu året rundt. De fleste internasjonale flyselskap har reiser til Honolulu via London/Frankfurt/Amsterdam med mellomlanding i f.eks. Los Angeles, Chicago eller Atlanta.
Reisetiden fra Honolulus flyplass til Waikiki er ca. 25 minutter (ca. 16 km). Fra flyplassen til downtown tar det ca. 15 minutter (ca. 10 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

Pass- og visumreglene for innreise til USA oppdateres stadig så de reisende må kontakte Den amerikanske ambassaden for aktuell informasjon. Les mer på www.ving.no/viktig-informasjon-om-reiser-til-usa og www.usa.no eller ring 21 30 85 40. Ved innreise fotograferes alle og fingeravtrykk registreres av immigrasjonsmyndighetene. Passinformasjon skal gis til flyselskapet før avreise.

Alle som reiser til eller via USA må søke om godkjennelse
.... Nordmenn som reiser til USA uten visum (under "visa waiver programme") må registrere seg på internett i ESTA/databasen før avreise.

Du søker på internett via ESTA`s hjemmeside (Electronic System for Travel Authorization):ESTA. Din ESTA-søknad må sendes inn i god tid, og senest 72 timer før avreise. Dette koster 14 USD pr. person. Denne avgiften betales med kredittkort når man søker.

For øyeblikket er det ikke mulig for statsborgere fra Irak, Iran, Somalia. Libya, Sudan og Yemen å få visum til USA. Kontakt den amerikanske ambassaden/konsulatet for mer informasjon.

Pass
Ved innreise til USA skal alle norske statsborgere (herunder barn, uansett alder) være i besittelse av et maskinlesbart pass. Passet skal være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreise. Reglene gjelder all innreise til USA, også hvis du bare er på gjennomreise til andre deler av verden.

Hvis du ikke er norsk statsborger må du selv kontakte Den amerikanske ambassade eller myndighetene i ditt opprinnelsesland.

For ytterligere informasjon om ESTA og hvilke land dette gjelder for, se: Quicklinks og velg "Visa Waiver Program".

For øvrige spørsmål kan du kontakte Den amerikanske ambassade:

United States Embassy
Morgedalsvegen 36,
0378 Oslo
Tlf.: 21 30 85 40
http://norway.usembassy.gov

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Resortavgift på hotell

Det er ikke uvanlig at hotellene på Hawaii krever en resortavgift på 15-50 USD pr. dag og pr. rom. Denne avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter, og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du oppgitt ved ankomst til hotellet.

Valuta og betaling

Amerikanske dollar (USD). De fleste kredittkort aksepteres.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid - 12 timer. Vintertid: Norsk tid -11 timer.

Elektrisitet

110 volt, man må ha adapter.

Språk

Amerikansk

Ekstrasenger

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet i USA, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger eller en queen size. Se hva som gjelder spesifikt for ditt hotell.

Øvrig informasjon

Vi minner om at hotellene i USA normalt sett har en aldersgrense på 21 år. Det innebærer at minst en person i reisefølget må ha fylt 21 år. For spørsmål om eventuelle unntak, kontakt Ving på 23155850.
Tips er ikke obligatorisk, men settes stor pris på. Legg gjerne til 10-20 % hvis du synes du har fått god service.
Finn reisen din til Honolulu