• barnevennlig

Citadines Berlin Kurfürstendamm

Citadines Berlin Kurfürstendamm er et fint leilighetshotell som ligger rett bak paradegaten Kurfürstendamm i Charlottenburg. Hotellet har lyse og trivelige
leiligheter for opptil 4 personer. I nærheten av hotellet ligger t-banen som raskt bringer deg til bydelen "Mitte" i Berlin hvor du finner flere store severdigheter. I området rundt hotellet
er det et godt utvalg av restauranter, barer og butikker.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Bygget 2014 delvis
1 bygning/er
8 etasje/r
118 rom/leiligheter
Heis (i hovedbygningen)
Resepsjon
Safe i resepsjonen
Vaskeriservice mot betaling
Myntvaskeri mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Berlin, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

Tyske myndigheter har innført en turistskatt på overnattinger i Berlin. På samtlige hotell og leilighetshotell kreves det en ekstra skatt som skal betales direkte til hotellet, senest ved avreise. Skatten kan variere litt fra hotell til hotell, men beløpet er maks 5 % av hotellprisen pr. natt. Vanligvis koster det ca. 4-8 EUR pr. person og natt.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
 • Treningsrom
4,0
Hotellfakta
 • Bar
  Nei
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  450 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.