Se hotell (101)

Reiser til Tyskland

På en reise til Tyskland kan du forvente deg et høyst blomstrende kulturliv, fantastiske shoppingmuligheter, et variert restaurantutvalg og et uteliv ulikt alt annet.
Ving har reiser til tyske storbyer som Berlin og Hamburg i nord og München i sør. Uansett hvilket reisemål du velger kan du selv bestemme når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Den store Oktoberfesten i München lokker hver høst til seg store mengder tilreisende fra hele verden, så vær forberedt på festminner for livet!

Formel 1 i Tyskland

Du har vel fått med deg at du kan bestille en Formel 1-reise til Tyskland med Ving? German Grand Prix går av stabelen på den raske banen Hockenheimring i skogsområdet rett utenfor Heidelberg, mellom Frankfurt og Stuttgart. Når du bestiller en Formel 1-reise med Ving bor du på et hotell med sentral beliggenhet i Heidelberg, og transport til og fra banen er inkludert i reisens pris.

Tysk matkultur

Om du ønsker å gjøre deg ordentlig kjent med den lokale matkulturen i Tyskland må du prøve spesialiteter som currywurst, sauerkraut og knödel. Sistnevnte er en slags vegetarisk melbolle som gjerne blir servert som tilbehør til en rekke ulike retter. Dette skylles gjerne ned med øl, og kanskje avrundes måltidet med et lite glass av den tyske urtelikøren Jägermeister. Mange tyske matretter som bratwurst, svineknoke og wienerschnitzel har gjennom årene funnet veien til norske middagsbord.
Finn ditt hotell
Finn reise til Tyskland

Reiser til Tyskland

Berlin
Rom eller leilighet? Rimelig eller luksus? Sentralt eller i et roligere strøk? Med Ving har du alle muligheter i Berlin.
München
Reis med Ving til München og velg mellom mange bra og sentrale hotell.
Hamburg
På en reise til Hamburg kan du fråtse i opplevelser og severdigheter, shopping og gastronomiske utskeielser. Hamburg har virkelig noe for enhver smak– og det tar bare to timer å fly hit.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.