Se hotell (102)

Reiser til Tyskland

På en reise til Tyskland kan du forvente deg et høyst blomstrende kulturliv, fantastiske shoppingmuligheter, et variert restaurantutvalg og et uteliv ulikt alt annet.
Ving har reiser til tyske storbyer som Berlin og Hamburg i nord og München i sør. Uansett hvilket reisemål du velger kan du selv bestemme når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Den store Oktoberfesten i München lokker hver høst til seg store mengder tilreisende fra hele verden, så vær forberedt på festminner for livet!

Formel 1 i Tyskland

Du har vel fått med deg at du kan bestille en Formel 1-reise til Tyskland med Ving? German Grand Prix går av stabelen på den raske banen Hockenheimring i skogsområdet rett utenfor Heidelberg, mellom Frankfurt og Stuttgart. Når du bestiller en Formel 1-reise med Ving bor du på et hotell med sentral beliggenhet i Heidelberg, og transport til og fra banen er inkludert i reisens pris.

Tysk matkultur

Om du ønsker å gjøre deg ordentlig kjent med den lokale matkulturen i Tyskland må du prøve spesialiteter som currywurst, sauerkraut og knödel. Sistnevnte er en slags vegetarisk melbolle som gjerne blir servert som tilbehør til en rekke ulike retter. Dette skylles gjerne ned med øl, og kanskje avrundes måltidet med et lite glass av den tyske urtelikøren Jägermeister. Mange tyske matretter som bratwurst, svineknoke og wienerschnitzel har gjennom årene funnet veien til norske middagsbord.
Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Tyskland?
Den beste tiden å reise til Berlin, München og Hamburg på er om sommeren, i perioden mai-september. Da er været på sitt varmeste og lyseste, og det er ca. 18-24 grader på dagtid. Regn forekommer året rundt og er relativt jevnt fordelt utover året. Det er ikke uvanlig at det snør om vinteren. Begynnelsen av høsten er tørr og behagelig, med ca. 20 grader i september og 13 i oktober. Risikoen for regn øker i november og desember, og temperaturen synker til 2-7 grader. I perioden januar-mars er det fortsatt kjølig, og først i april stiger temperaturen til ca. 13-14 grader. Deretter blir det raskt varmere igjen, og allerede i mai når temperaturen knappe 20 grader igjen.
Pass og visum
For innreise til Tyskland må man ha med gyldig norsk pass eller nasjonalt ID-kort med reiserett. Dokumentet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Tyskland.
For mer informasjon ta kontakt med Tysklands ambassade på tlf. 23 27 54 00. https://oslo.diplo.de/no-no

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Tyskland.

Du kan lese mer informasjon om innreiseregler på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Reiser til Tyskland

Berlin
Rom eller leilighet? Rimelig eller luksus? Sentralt eller i et roligere strøk? Med Ving har du alle muligheter i Berlin.
München
Reis med Ving til München og velg mellom mange bra og sentrale hotell.
Hamburg
På en reise til Hamburg kan du fråtse i opplevelser og severdigheter, shopping og gastronomiske utskeielser. Hamburg har virkelig noe for enhver smak– og det tar bare to timer å fly hit.

Finn reise til Tyskland
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.