Tyskland

Tyskland

Tyskland

Tyskland rommer det meste. I hovedstaden Berlin blomstrer kunsten og kulturen. Historie blandes friskt med nåtid, nattklubbscenene er verdenskjente og variasjonen er enorm. Velger du i stedet Hamburg kan du frem til musikaler, shopping og fine gåturer langs broene i en av Tysklands største byer.

Les mer om å reise til Tyskland Skjul tekst

Gå ikke glipp av tradisjonell tysk husmannskost som Eisbein, eller de nyskapende kunstgalleriene i Berlin. Hamburg har variert shopping med alt fra loppis til boutique, og en restaurantscene med mat fra alle verdenshjørner.

Når er det best vær i Tyskland?
I Tyskland har Ving reisemålene Berlin, München og Hamburg. Den beste tiden å reise hit er om sommeren, mellom mai og september. Da er været lysest og varmest, ca. 18–24 grader på dagtid. Nedbør forekommer året rundt, og det er relativt jevnt fordelt hele året. Om vinteren kan det komme snø. Begynnelsen av høsten er behagelig og tørr, med ca. 20 grader i september og 13 grader i oktober. I november og desember øker risikoen for regn, og temperaturen synker til 2–7 grader. I januar, februar og mars fortsetter det å være kjølig, før våren kommer i april og temperaturen stiger til 13–14 grader. Deretter blir det raskt varmere, og allerede i mai er temperaturen ca. 20 grader.

  • Antall reisemål:  4
  • Antall hotell:  151