Floria Beach Hotel

Floria Beach Hotel er et mellomstort og fint hotell med perfekt beliggenhet rett ved den beste delen av Kleopatra-stranden, et stykke fra det livligste
utelivet nærmere Alanya sentrum. Fra bassengområdet er det bare en kort trapp ned til stranden og havet for en oppfriskende morgendukkert eller en herlig svømmetur i solnedgangen. Rett ved
bassengområdet ligger det en kombinert bar og hagekafé med god plass hele dagen. Ettersom All Inclusive er inkludert i prisen kan du bare slappe av og nyte ferien, hele veien fra frokost til sent på kveld. Hotellets bufférestaurant serverer både frokost, lunsj og middag, og selvfølgelig har de vindusbord med havutsikt.
Rommene på Floria Beach Hotel er lyse og fine, og du kan velge om du vil ha rom med havutsikt, der du har sol på balkongen nesten hele dagen, eller rom med begrenset havutsikt, som ligger i avkjølende skygge deler av dagen.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Floria Beach Hotel har utmerket beliggenhet rett ved den roligste delen av Kleopatrastranden i Alanya.

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 2017
2 bygning/er
5 etasje/r
110 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Vaskeriservice mot betaling
Myntvaskeri mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Offisiell klassifisering mangler
 • Ligger på stranden
 • All Inclusive er inkludert
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Hovedsentrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.