Sykling på Gran Canaria med Ving
Sykkelreiser
- på egen hand

Sykling på Gran Canaria

Alle syklister kan finne sine perfekte sykkelmuligheter på Gran Canaria.

Gran Canaria har et behagelig klima året rundt, og det finnes mange utfordringer både for landevei- og terrengsyklister. Omgivelsene byr på bratte stigninger og vakker natur, og passer perfekt for deg som er vant til å sykle i fjell. Tidvis kan omgivelsene være like utfordrende som i Alpene.

Hvorfor reise til Gran Canaria for å sykle?

  • Behagelig klima året rundt
  • Idelle forhold for deg som trene i fjell
  • Gode muligheter for sykkelleie (i Playa del Inglés og Puerto de Mogàn)
  • Vakker og unik natur
  • Fine og veletablerte hotell, som Sunprime Atlantic View
  • Gode muligheter for høydetrening helt opptil 2 000 moh.
Sunprime Atlantic View

Bo på Sunprime Atlantic View i Playa del Inglés

Sunprime Atlantic View har 16-års aldersgrense og passer perfekt når du skal på sykkelferie. Her finnes det blant annet treningsrom og spa, og du kan kjøpe smarte måltidspakker.

Sunprime Atlantic View har 16-års aldersgrense og passer perfekt når du skal på sykkelferie.

Free Motion

Lei sykkel hos Free Motion

Free Motion leier ut og selger kvalitetssykler fra Cannondale. De ansatte er dyktige og hjelper deg gjerne med å finne den riktige sykkelen for deg. Du kan leie gode landeveissykler og MTB-sykler for både nybegynnere og supermosjonister. Free Motion holder til i Playa del Inglés, Costa Meloneras, Arguineguín, Puerto de Mogán og Las Palmas.

Free Motion leier ut og selger kvalitetssykler, og hjelper deg gjerne med å finne den riktige sykkelen.

FORSLAG TIL FINE SYKKELTURER

Puerto Rico - Arguineguin - Soira - Mogan

Puerto Rico - Arguineguin - Soira - Mogan

63 km / 1.500 hm
De første 20 kilometerne fra Arguineguin er flate, og deretter begynner stigningen mot Soira. Det blir veldig bratt (og ganske dårlig i asfalt ca. 3 km) før nedoverbakken mot Mogan.

63 km / 1.500 hm

Puerto Rico - Arguineguin - Maspalomas - Fataga - Roque Nublo - Mogan

Puerto Rico - Arguineguin - Maspalomas - Fataga - Roque Nublo - Mogan

102 km / 2.500 hm
En herlig tur med lang stigning gjennom Fataga-dalen, med mange fine steder å stoppe underveis.

102 km / 2.500 hm

Puerto Rico - Playa del Inglés - Vecindario - Santa Lucia - Fataga

Puerto Rico - Playa del Inglés - Vecindario - Santa Lucia - Fataga

110 km / 2.000 hm
Relativt flatt langs kysten, før det går oppover mot San Bartolomé fra Vecindario. Deretter venter en herlig nedoverbakke med god asfalt.

110 km / 2.000 hm

Før du begir deg ut på sykkeltur

  • Les rutebeskrivelsene og ruteprofilen nøye
  • Du velger selv hvor du vil starte turen fra
  • Bruk bikemap-appen, eller last ned ruten som en GPX-fil og importer den til sykkelprogrammet ditt. Du finner mer informasjon om hvordan du gjør dette på bikemap.net og YouTube.

Se flere tips til sykkelturen

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.