The Red Canyon

Bli med på en fin utflukt på sørsiden av Gran Canaria, der du får oppleve spektakulær natur og historie. Vi besøker blant annet steder som var bebodd av urbefolkningen på øya og den sjarmerende landsbyen Santa Lucía de Tirajana som har en lang og spennende historie

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , tirsdag og fredag.
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  98 EUR pr. voksen, 78 EUR pr. barn.

  Lunsj samt enkle smaksprøver fra lokale produsenter er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Behagelige klær, lukkede sko/joggesko, badetøy, håndkle, solkrem, et tørt klesskift, regnjakke eller genser, 1,5 l vann og noe enkelt å spise, f.eks. sandwich, frukt e.l.
 • Mer:
  Vi går ca. 2 km i løpet av dagen. Utflukten anbefales ikke for gravide eller personer som nylig har vært skadet. Barn under 18 år kan delta i følge med en voksen. Maks. 2 barn kan delta på hver utflukt.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Utfluktens første stopp er sjarmerende Santa Lucía Tirajana, landsbyen med sine særpregede hvite hus og en lang historie med birøkting og olivendyrking. Her kan du også lære litt mer om urbefolkningen på Gran Canaria. Vi avslutter besøket i den lokale håndverksbutikken hvor vi får smake på lokale produkter og det er mulig å kjøpe med seg en reisegave eller to.

Deretter drar vi videre til El Ingenio de Santa Lucía, i Palm Tree Valley. Herfra går turen til Barranco de la Sorrueda-parken som byr på panoramautsikt over Caldera de Tirajana. I skyggen av palmene tilbys også her smaksprøver, denne gang på lokaldyrket frukt.

Vi fortsetter etter hvert til La Fortaleza, et av de siste bostedene til urbefolkningen på øya.

Siste stopp skjer i fiskerlandsbyen Tufia der vi tar et velfortjent bad. De spennende grotteformasjonene, den svarte sanden og det krystallklare vannet gjør dette til en opplevelse du sent vil glemme. Du har også anledning til å låne snorkleutstyr og utforske livet under vannoverflaten.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.