Levada Caldeirao Verde – 13 km

Opplev en av de mest fantastiske turområdene på Madeira. Denne heldagsvandringen byr på nydelig natur, fjellandskap og vakre fossefall. Middels vanskelighetsgrad **

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Heldagsutflukt
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Regntøy eller paraply, vann, lommepenger, vanntette tursko eller fjellstøvler, varme klær. Mat og drikke. På enkelte partier kan stien være veldig smal. Vi går omtrent to timer pr. strekning.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Vandringseventyret starter i nasjonalparken Queimadas som ligger 980 meter over havet, i kommunen Santana. Parken er omkranset av den vakre og unike laurbærskogen som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Idet vi forlater det sjarmerende halmtakhuset på møtestedet i parken trer vi inn i en fortyrllende verden av eventyraktig natur med klipper, fjell, fossefall og et spennende dyreliv.

Ruten fører oss på smale stier og gjennom hele fire tunneler. Det grønne landskapet byr på frodige vekster og fuglearter som bokfink, vintererle, musvåk og – med litt flaks – også den kjente Madeiraduen. Vel framme ved fossen kan du puste ut til lyden av brusende vann som styrter ned i den smaragdgrønne lagunen. Etter å ha beundret det vakre landskapet begir vi oss samme vei tilbake til nasjonalparken Queimadas.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.