Båt- og fottur

Opplev mer av vakre Mallorca, både til havs og til fots! En halvdagstur som går ut fra Puerto de Pollença og videre til Formentor-halvøya der vi går til fots til Cala Murta. Der får vi muligheten til å nyte vakker utsikt og bade i det krystallklare vannet – før vi på hjemturen slapper av om bord i båten, kanskje med et par avkjølende dukkerter underveis.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Mandag , onsdag og torsdag.
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 10.00–14.00
 • Pris:
  70 EUR pr. voksen, 55 EUR pr. barn.

  Lunsj og drikke er inkludert. Mallorkansk piknik-lunsj og drikke om bord på båten.
 • Språk:
  Engelsktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Gode sko til fotturen, badetøy og håndkle.
 • Mer:
  Vi tar forbehold om endringer i reiseruten dersom været tilsier det.
  Opphenting i Alcudia. Båten går fra Puerto de Pollença.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten bestiller du enkelt på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
I Puerto de Pollensa går vi om bord i den mallorkinske trebåten Llat og legger ut på en ca. 40 minutters overfart til Formentor. Her går vi i land og går til fots til Cala Murta som ligger litt lenger ut på Formentor-halvøya.

Vi starter turen langs en vakker skogssti hvor skyggen av trærne beskytter oss mot sola. Underveis kommer vi tett på naturen og får samtidig lære mer om den spennende historien fra området her. Vi avslutter fotturen ved Cala Murta, en idyllisk badevik der de som vil kan ta en dukkert mens andre kanskje vil ta bilder og nyte den vakre utsikten.

Deretter kan vi igjen slappe av om bord i båten, der vi også får mat og drikke. Underveis gjør vi flere badestopp med mulighet for å avkjøle seg i det krystallklare vannet. Etterhvert drar vi tilbake til Puerto Pollença, og på hjemveien får vi se fjellkjeden Tramontana fra sin beste vinkel.

En herlig dag med vandring i vakker natur og fin, intim stemning på båtturen med en gruppe på bare 12 personer.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.