Paradisdalen

På denne turen får du muligheten til å vandre langs en av Madeiras mange levadaer, omgitt av vakre utsiktspunkter mellom havet og fjellene. Turen går gjennom en litt kortere levada med flatt terreng og avsluttes på et koselig tehus hvor vi får servert kake og varm drikke.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 09.00–13.00.
 • Pris:
  33 EUR pr. voksen, 16 EUR pr. barn.

  Afternoon Tea samt lokalt brød og kake er inkludert.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Komfortable klær og gode sko for enkel vandring samt penger. Vannflaske og eventuelt paraply eller regnjakke.
 • Slik bestiller du:
  Utflukter under høysesong kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Ved begynnelsen og slutten av sesongen, og avhengig av om det er flere ledige plasser, kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.
Når vi kommer frem til Paradise Valley møtes vi av slående vakker natur og ville blomster som brer seg langs veien.

Når vi har jobbet opp appetitten, stopper vi ved et lokalt og hjemmekoselig tehus, hvor vi ønskes varmt velkommen av lokalbefolkningen. Personalet tar godt vare på oss mens vi slår oss ned og nyter den vakre utsikten. Her blir vi servert Afternoon Tea med deilige søtsaker, hjemmelaget søtpotetbrød med marmelade og kaffe eller te fra lokale urter. Husk å ta en tur rundt i hagen og i urtehagen.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.