Paradisdalen

På denne turen får du muligheten til å vandre langs en av Madeiras mange levadaer, omgitt av vakre utsiktspunkter mellom havet og fjellene. Turen går gjennom en litt kortere levada med flatt terreng og avsluttes på et koselig tehus hvor vi får servert lokal vin og et lekkert ost- og spekefat.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Torsdag
 • Varighet:
  Halvdagsutflukt , ca. kl. 09.00–13.00.
 • Pris:
  40 EUR pr. voksen, 20 EUR pr. barn.

  Ost- og spekefat, brød, frukt og lokal vin (2 glass) er inkludert. Vandringen går i flatt terreng.
 • Språk:
  Skandinavisktalende guide.
 • Lurt å ha med:
  Behagelige klær og gode sko for enkel vandring, samt penger. Vannflaske og eventuelt paraply eller regnjakke.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan i høysesongen vanligvis bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din, eller ved å logge inn på "Min side". Hvis det er ledig plass, og i begynnelsen og slutten av sesongen, kan du som regel bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en Vingvert.
Når vi kommer frem til Paradisdalen (Paradise Valley) møtes vi av slående vakker natur og viltvoksende blomster som brer seg langs veien.

Når vi har jobbet opp appetitten, stopper vi ved et lokalt og hjemmekoselig tehus, hvor vi ønskes varmt velkommen av lokalbefolkningen. Personalet tar godt vare på oss mens vi slår oss ned og nyter den vakre utsikten. Her får vi servert en lekker tallerken med ost og spekemat, med lokal vin til. På fatet finner du også hjemmebakt søtpotetbrød, marmelade og frukt. Husk også å ta en tur rundt i hagen og den fantastiske urtehagen.
Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.