Utflukter, Surin Beach

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Vi gjør oppmerksom på at utfluktsprogrammet til og med sommeren 2021 er redusert, og at enkelte aktiviteter kan bli endret på kort varsel pga. koronasituasjonen. Eksempelvis kan det bli påbudt med munnbind eller at et restaurantbesøk bli byttet ut med medbrakt matpakke som deltakerne får med seg på utflukten. Les mer på reisemålets lokale https://mydestination.ving.no

.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Med MV Phuket Champagne til sjøs

Med MV Phuket Champagne til sjøs

Hvordan ser du for deg en ferie i paradis? Den inkluderer sikkert kritthvite strender, blått hav og en eksotisk kystlinje med palmer og bølger i det fjerne.

Les mer Skjul

Det er nok mange som deler den samme drømmen, og som gjerne skulle gjort den til virkelighet. Derfor presenterer vi nå en utflukt som kanskje kan oppfylle noe av drømmen din.

For noen år siden var noen reisende til Thailand på jakt etter det unike. Og det ønsket fikk de innfridd med sin egen båt, MV Champagne Phuket. Ruten de kjører varierer, men målet er å vise en annen side av Phuket – de strendene som er minst besøkt, og derfor mer fri for stress og mas.

Nesten hver dag setter MV Phuket Champagne og mannskapet kurs for uoppdagede strender og helt spesielle steder som vil glede gjestene. Båten er bygget etter mottoet "gjestene i sentrum", slik at soldekk og fasilitetene om bord er førsteklasses, akkurat som maten som tilpasses gjestenes smak.

MV Phuket Champagne tilbyr forskjellige ruter. Ving har sammen med eierne valgt ut det som passer våre gjester best. Vi legger havnen bak oss og setter kurs for en innholdsrik dag med 2–3 badestopp da vi svømmer fra båten inn til stranden på steder nesten ingen andre finner veien. Der andre arrangører velger øyer øst eller vest for Phuket, følger vi i stedet sørkysten av Phuket, hvor det er mye å se og oppleve.

Opplevelsen er ikke komplett uten den gode maten om bord, og vi seiler i et rolig tempo, og har god tid til snorkling og bading. Du velger selv hva som passer deg best, og mannskapets erfaring og dine forventninger utgjør tilsammen en perfekt dag.

Inkludert i prisen:
Lunsj og ulike typer snacks inngår.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 07.30–15.00.

Guide:
Engelsktalende guide.

Lurt å ta med:
Håndkle, badetøy, komfortable klær, vannflaske, penger til driks etc.

Øvrig:
Kjøreruten bestemmes av vær- og vindforhold, og kan derfor endres. Dette avgjøres på utfluktsdagen.

Khao Sok – midt i regnskogen

Khao Sok – midt i regnskogen

Thailand har i mange år tatt imot turister som kommer for å oppleve landets strender, mat, kultur og natur.

Les mer Skjul

Men tidene forandrer seg, og nå søker turistene andre severdigheter og opplevelser. Ofte er dette opplevelser med et lokalt tilsnitt. Det er et ønske om å se det ekte, opprinnelige Thailand, og det må gjerne føles som å legge ut på eventyr å komme seg dit. Kort sagt søker besøkende det som føles som "Love local" – opplevelser med fokus på plante- og dyrelivet, kultur og severdigheter som er unike for stedet.

En slik opplevelse kan vi nå tilby på en utflukt til Khao Sok-området. Khao Sok er berømt for sin imponerende regnskog med et rikt plante- og dyreliv, med fugler, aper og andre dyr. Alt dette kan du oppleve på en vandring gjennom regnskogen, hvor vi får et innblikk i den store artsrikdommen.

Mat og drikke underveis er et kapittel for seg selv. Vi smaker på lokale frukter og matretter til lunsj, og ønsker å gjennomføre en bærekraftig utflukt uten bruk av plast og engangsartikler. I tillegg til lunsj får vi en presentasjon av thailandsk matlaging, hvor enkelte retter tilberedes foran gjestene.

Etter måltidet fortsetter vi ut i skogen, men nå på vannet. På bambusflåter flyter vi rolig gjennom regnskogen, og vi kommer tett på naturen uten å forstyrre. Dette transportmiddelet er vi alene om i området, og det er med på å gjøre dagen enda mer spesiell.

Denne utflukten er unik, og sammen med vår lokale samarbeidspartner har vi satt oss som mål å gjøre den bærekraftig. Derfor vil vi gjerne vise fram det lokale, som fruktmarkedet, templet, regnskogen m.m. Men vi vil også være mer konkrete med hensyn til miljøet, og unngår derfor bruk av plast og engangsartikler.

Inkludert i prisen:
Frukt, snacks og lokale retter

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 07.30–15.00

Guide:
Engelsktalende guide

Lurt å ta med:
Gode sko (tursko eller joggesko), komfortable klær, ryggsekk, vannflaske, badetøy, håndkle, penger.

Øvrig:
Alle gjestene hentes i små busser og kjøres til utfluktens første stopp, hvor guiden venter. Om bord på bambusflåten kan du regne med å bli våt. Fotturen i regnskogen foregår for det meste på stier og trapper.