Se hotell (3)

Reiser til Klong Muang

I Klong Muang venter en lang strand, herlig badevann og rolige omgivelser som gir deg en virkelig avslappende ferie.
Klong Muang er en fredelig liten fiskerlandsby nord for byen Ao Nang. Hit skal du reise om du setter pris på fred og ro og luksuriøse hotell med strandbeliggenhet. Takket være nærheten til Ao Nang er det dessuten enkelt å reise ut til de mange øyene i den fantastiske skjærgården. Fra Ao Nang går det nemlig mange herlige båtturer.
Klong Muang er, som flere av fiskerlandsbyene i Krabi-provinsen, kjent for sine vidunderlige fiske- og skalldyrsretter. Restaurantene er få og ofte enkle, men uansett hva du bestiller kan du regne med å bli servert deilig thailandsk mat. På hotellene er utvalget mer variert, og du kan bestille retter fra mange kulturer – alle førsteklasses. Derfor er det også dyrere å spise på hotell enn på lokale restauranter. Stedets uteliv begrenser seg til noen få barer, men hotellene arrangerer ofte trivelige kvelder med musikk og dans.

Avslappende strandliv

Klong Muang-stranden strekker seg langs hele feriestedet og består stort sett av myk, finkornet sand. Forskjellen mellom flo og fjære er stor her, og det er aller best å bade ved høyvann pga. koraller som kan stikke opp ved lavvann. Her finnes det ingen forstyrrende strandselgere, og det er god plass på stranden. Med andre ord – en drømmetilværelse for deg som vil slappe av i fred og ro og bare nyte at du har ferie.

Førsteklasses hotell i Klong Muang

Om du vil bo på et førsteklasses hotell med strandbeliggenhet skal du ta en titt på Klong Muang. Ving har hotell med både spa og treningsstudio om du vil ha litt avveksling i ferien. Både service og komfort er av ypperste merke.

Klong Muang året rundt

Med Ving kan du reise til Klong Muang året rundt, både sommer og vinter. Hvis du reiser med rutefly velger du selv den avreisedagen og reiselengden som passer deg best. Med Ving kan du bestille en komplett ruteflypakke med fly, hotell og transport tur/retur flyplassen. Om du ønsker å kombinere din reise til Klong Muang med enda et reisemål kan det ordnes.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Hotell med spa
  • Kombiner flere reisemål
  • Fine sandstrender
  • Lokale restauranter
  • Stille og rolig

Våre gjesters vurdering Klong Muang

Finn reise til Klong Muang

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.