Se hotell (3)

Reiser til Klong Muang

I Klong Muang venter en lang strand, herlig badevann og rolige omgivelser som gir deg en virkelig avslappende ferie.
Klong Muang er en fredelig liten fiskerlandsby nord for byen Ao Nang. Hit skal du reise om du setter pris på fred og ro og luksuriøse hotell med strandbeliggenhet. Takket være nærheten til Ao Nang er det dessuten enkelt å reise ut til de mange øyene i den fantastiske skjærgården. Fra Ao Nang går det nemlig mange herlige båtturer.
Klong Muang er, som flere av fiskerlandsbyene i Krabi-provinsen, kjent for sine vidunderlige fiske- og skalldyrsretter. Restaurantene er få og ofte enkle, men uansett hva du bestiller kan du regne med å bli servert deilig thailandsk mat. På hotellene er utvalget mer variert, og du kan bestille retter fra mange kulturer – alle førsteklasses. Derfor er det også dyrere å spise på hotell enn på lokale restauranter. Stedets uteliv begrenser seg til noen få barer, men hotellene arrangerer ofte trivelige kvelder med musikk og dans.

Avslappende strandliv

Klong Muang-stranden strekker seg langs hele feriestedet og består stort sett av myk, finkornet sand. Forskjellen mellom flo og fjære er stor her, og det er aller best å bade ved høyvann pga. koraller som kan stikke opp ved lavvann. Her finnes det ingen forstyrrende strandselgere, og det er god plass på stranden. Med andre ord – en drømmetilværelse for deg som vil slappe av i fred og ro og bare nyte at du har ferie.

Førsteklasses hotell i Klong Muang

Om du vil bo på et førsteklasses hotell med strandbeliggenhet skal du ta en titt på Klong Muang. Ving har hotell med både spa og treningsstudio om du vil ha litt avveksling i ferien. Både service og komfort er av ypperste merke.

Klong Muang året rundt

Med Ving kan du reise til Klong Muang året rundt, både sommer og vinter. Hvis du reiser med rutefly velger du selv den avreisedagen og reiselengden som passer deg best. Med Ving kan du bestille en komplett ruteflypakke med fly, hotell og transport tur/retur flyplassen. Om du ønsker å kombinere din reise til Klong Muang med enda et reisemål kan det ordnes.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Hotell med spa
  • Kombiner flere reisemål
  • Fine sandstrender
  • Lokale restauranter
  • Stille og rolig

Våre gjesters vurdering Klong Muang

Finn reise til Klong Muang