Se hotell (3)

Reiser til Railay Beach

Railay Beach lokker til seg badeløver, soldyrkere, dykkere, snorklere og ikke minst klatrere fra hele verden.
Railay Beach består av flere strender som er innrammet av dramatisk høye og vakre kalksteinsklipper på hver sin side av en odde. Den største stranden, West Railay Beach, er også den beste for bading. Her er det over en halv kilometer med sandstrand, langgrunt og vannet er uimotståelig klart og perfekt temperert. I tillegg til den vakre naturen er denne halvøya velsignet fri for bråkete trafikk. En annen fordel for deg som liker rolige omgivelser er at det kun er mulig å reise med båt til Railay Beach fra Krabi Town eller Ao Nang. Når du blir sulten er det mange restauranter å velge mellom på Railay, og nesten alle bungalow-områder og hoteller har sine egne restauranter. Vil du spise thaimat anbefaler vi fisk og skalldyr. Men de vestlige favorittrettene står også på menyen.

Klatring, dykking og snorkling

På Railay dominerer unge, aktive og internasjonale turister. Mange kommer hit for å klatre i de stupbratte klippene som kranser halvøya. Det arrangeres organiserte klatrekurs for både nybegynnere og mer erfarne. Andre populære aktiviteter er dykking, snorkling og kanoturer.

Vings hotell

Vings hotell på Railay Beach ligger ved noen av øyas vakre strender, så det er aldri langt til en svømmetur. Hotellene spenner fra enkel og komfortabel standard til luksus med vakre hager og spa.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Kombiner flere reisemål
  • Fine sandstrender
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Railay Beach

Finn reise til Railay Beach