Se hotell (3)

Reiser til Railay Beach

Railay Beach lokker til seg badeløver, soldyrkere, dykkere, snorklere og ikke minst klatrere fra hele verden.
Railay Beach består av flere strender som er innrammet av dramatisk høye og vakre kalksteinsklipper på hver sin side av en odde. Den største stranden, West Railay Beach, er også den beste for bading. Her er det over en halv kilometer med sandstrand, langgrunt og vannet er uimotståelig klart og perfekt temperert. I tillegg til den vakre naturen er denne halvøya velsignet fri for bråkete trafikk. En annen fordel for deg som liker rolige omgivelser er at det kun er mulig å reise med båt til Railay Beach fra Krabi Town eller Ao Nang. Når du blir sulten er det mange restauranter å velge mellom på Railay, og nesten alle bungalow-områder og hoteller har sine egne restauranter. Vil du spise thaimat anbefaler vi fisk og skalldyr. Men de vestlige favorittrettene står også på menyen.

Klatring, dykking og snorkling

På Railay dominerer unge, aktive og internasjonale turister. Mange kommer hit for å klatre i de stupbratte klippene som kranser halvøya. Det arrangeres organiserte klatrekurs for både nybegynnere og mer erfarne. Andre populære aktiviteter er dykking, snorkling og kanoturer.

Vings hotell

Vings hotell på Railay Beach ligger ved noen av øyas vakre strender, så det er aldri langt til en svømmetur. Hotellene spenner fra enkel og komfortabel standard til luksus med vakre hager og spa.
Nyttige tips
  • Hotell ved stranden
  • Kombiner flere reisemål
  • Fine sandstrender
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Railay Beach

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Railay Beach

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.