Reise med baby

 Happy Baby på semestern


Vi i Ving vil at det skal være enkelt å reise med barn. Vi vet at mange av våre yngste gjester dra på sin aller første ferietur til et av Sunwing Family Resorts, og derfor har vi sørget for at alle babyer trives ekstra bra på våre hotell. Vi har blant annet innredet egne Happy Baby-leiligheter, som er tilrettelagt med bekvemmeligheter og utstyr som gjør ferien ekstra behagelig både for deg og babyen din. Over babybassengene, som aldri er dypere enn 40 cm, har vi slått opp en solduk og i Mini Market finner du både bleier og barnemat. Du slipper å pakke kofferten full – på Sunwing finner du det meste en Happy Baby trenger.

Reis enkelt og trygt med små barn:


 Happy baby

Happy Baby-leiligheter

Denne leilighetstypen er tilpasset barn under tre år og ligger nesten alltid på bakkeplan. Den er utrustet med Lollo & Bernies store Babypakke som inneholder alt en baby behøver i ferien. På uteplassen, som oftest en inngjerdet terrasse, finner du alltid en parasoll som beskytter barnet mot solen. Rengjøring og oppvask hver dag er inkludert slik at dere skal få mest mulig familietid sammen. Uansett hvilken leilighetstype du velger kan du være sikker på at vi har tenkt på barnets sikkerhet. For eksempel har alle våre balkonger barnesikre rekkverk.

Lollo & Bernies store Babypakke for barn under 3 år inneholder barneseng, barnestol, nedfellbar paraplytrille med solskjerm, Lollo & Bernie badekåpe, potte, badebalje, vippestol, beliebøtte og stellebordsmatte.

 Hur gör jag med barnvagnen?

Hva gjør jeg med barnevognen?

Velger du en Happy Baby-leilighet er en nedfellbar paraplytrille inkludert for hvert barn under tre år. Velger du en annen leilighetstype kan du leie en barnevogn eller bestille en Babypakke hvor vogn, seng og barnestol er inkludert. Du kan selvfølgelig også kun leie barneseng og for eksempel en babysitter. Her er en oversikt over barnevognene på Sunwing Family Resorts.

Alle barn under to år får ta med seg 10 kg bagasje og barnevogn gratis når de flyr med Thomas Cook Airlines. Når du reiser med Thomas Cook Airlines til Sunwing får du også en beskyttende emballasje til vognen, bare si ifra i innsjekkingsskranken på flyplassen.

Alle våre hotell er barnevennlige og har underlag som gjør det enkelt å komme til bassengområdet, restauranten, Mini Land og øvrige fasiliteter. Les mer om våre bagasjeregler.

Bambinopaket (0-2 år)

Babypakke

Denne pakken bestiller du enkelt samtidig med reisen eller etter at du har bestilt oppholdet. Babypakken inneholder en barnestol (Antilop fra Ikea) og nedfellbar paraplytrille med solskjerm, og alt står klart på rommet ditt ved ankomst. Du kan også bestille bare barneseng eller paraplytrille. Babypakken og barnesengen er for barn under tre år, og trillen er for barn under fire år. Begrenset antall pakker for bestilling.

Les mer om våre Babypakker.

Simma lugnt

Plask i bassenget

Bassengene på Sunwing er utformet for at barna skal føle seg trygge og få hyggelige opplevelser i vannet. Våre babybasseng er som oftest atskilt fra øvrige basseng slik at barna ikke skal risikere å trille ut i den dypere delen. Babybassengene er aldri dypere enn 40 cm. Over bassenget har vi satt opp en solbeskyttende duk, med spf 50, slik at babyene kan bade, uansett solstyrke. Hotellets badevakter er på plass ved bassengene kl. 10.00–17.00. I Mini Market kan du kjøpe badebleier som vi alltid anbefaler at babyen din bruker for å unngå "ulykker"

 Sunwing Mini Market

Sunwing Mini Market

I vår egen nærbutikk finner du barnemat, fruktpuréer, fersk frukt, våtservietter, bleier, solkrem, smokker og morsmelkerstatning. Lollo & Bernie har også hengt opp uv-drakter, armringer og andre badeleker. Vil du lese mer om hvilke babyprodukter hotellet tilbyr, kan du besøke hotellenes egne informasjonssider som du finner under hotellfakta på hvert hotell. Du slipper å pakke med deg hele strandbagen hjemmefra når du kan kjøpe alt det du trenger for en herlig ferie på hotellet.

Babyaktiviteter på Sunwing

Babyaktiviteter på Sunwing

Alle barna er velkommen til Mini Land. Der kan de minste leke med andre barn og personalet. Sammen med en forelder kan barna se på barneteateret Tre Små Bjørner eller delta i Play & Splash. Barn som kan gå, hopper gjerne opp på dansegulvet og danser løs når det er klart for Mini Disco. Hver uke kan barnet ditt også si ha det til smokken sammen med Lollo & Bernie. Alle som blir smokkefrie i løpet av ferien får et fint diplom.