Sunprime Träning

Sunprime Trening

Unike treningsmuligheter
Her har du tid. Og lyst. For når hjernen slapper av føler du også hva kroppen behøver. Du kan trene styrke, spille golf, svømme, sykle eller for eksempel trene Power Step eller Core i gruppe. Vi har instruktører som har fått opplæring på stedet fra SATS ELIXIA, golfbaner i nærheten og du har gratis adgang til treningsstudio og gruppetrening. Så velg det du liker best. Eller benytt anledningen til å prøve noe helt nytt.Fitness

Fitness

På Sunprime Hotels kan du velge mellom massevis av populære treningstimer. For eksempel Yoga, Core, Senior Circuit eller Power Step, intervalltrening på sitt beste. Vi tilbyr også Cross Training der du trener ut fra dine ønsker og utfordrer deg selv(tilbudet kan variere mellom de ulike resortene).

Se SATS treningsfilmer her

Gym

Treningsstudio

Tren styrke på egen hånd i delikate treningslokaler. Våre treningsstudioer er enkelt utstyrt med frivekter og et lite utvalg av apparater. Her trener du naturligvis helt gratis. For mer informasjon om treningsstudioet og hvilket utstyr som finnes – gå inn på respektive hotell, under Trening og aktiviteter.

Vann-aerobics

Trening i bassenget

Velkommen ut i bassenget til en treningsopplevelse utenom det vanlige. Med glede og inspirasjon leder våre instruktører vanngymnastikken som siden starten har vært en av de mest populære treningsformene på våre Sunprime Hotels. Nå har vi utvidet tilbudet til deg som liker bassengtrening og kan stolt presentere Water Circuit, der du får testet styrken og kondisjonen din ved ulike stasjoner.

Personlig trener

Nå har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien. Med en personlig trener får du hjelp til å skreddersy treningen din basert på dine egne forutsetninger. Uansett hva slags mål eller tidligere erfaring du har bidrar en PT til å gjøre treningen mer effektiv og motiverende. Våre profesjonelle personlige trenere er sammen med deg under hele treningsøkten og tilbyr alt fra enkel kostholdsrådgivning til individuelt tilpasset treningsprogram. Gjelder på Sunprime Waterfront i visse perioder.

Cykel

Sykkel

Benytt anledningen til å se deg litt rundt på egen hånd og få trim i samme slengen. På noen Sunprime finnes muligheten å låne en sykkel i ved hotellet. Les mer her.

Løping

I nærheten av alle våre Sunprime Hotels finnes det flere bra løperunder. Vi har kartlagt våre favoritter og gjort dem nedlastbare for RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer. Les mer under fanen Trening på respektive hotell.

Golf

Golf

Liker du å spille golf er våre Sunprime Hotels et perfekt valg. Vi har forhåndsbestilte golfpakker. Les mer om våre forskjellige golftilbud her.


S.A.T.S loggan
Aktivitetsprogram
Utvalget av aktiviteter på våre Sunprime Hotels kan variere. Ta en titt i aktivitetsprogrammet for å se hva som tilbys på akkurat ditt hotell.

Tid Aktivitet
09:00 Easy Yoga
12:00 Vannaerobic
16:00 Powerstep
17:00 Core


Tilbudet kan variere på de ulike Sunprime Hotels