Cinnamon Bentota Beach

Bentota, Sri Lanka
Cinnamon Bentota Beach er et tropisk paradis på Sri Lankas sørkyst, designet på 1960-tallet av en av Asias mest innflytelsesrike arkitekter, Geoffrey Manning
Bawa. Hotellet ligger som en grønn oase rett ved Det indiske havs strandkant og elvens utløp i Bentota. Her er det fine rom og store suiter, med balkong og utsikt mot hagen, bassengområdet
, elven eller havet. Hotellet har et innbydende bassengområde med solsenger og liker du å bade i havet holder Det indiske hav rundt 27 grader året rundt.
På Cinnamon Bentota Beach nyter du med alle sanser. Hotellet har en bufférestaurant og tre à la carte-restauranter som lokker med internasjonale dufter og smaker fra både Italia og Asia. Elsker du skalldyr kan du spise deg god og mett i restauranten som serverer havets delikatesser. I tillegg til god mat og drikke kan du også nyte herlige behandlinger i hotellets spa. Vil du få opp pulsen kan du trene i treningsrommet på området eller prøve noen av de morsomme vannsportene som tilbys. I tillegg ligger hotellet i kort avstand fra historiske og kulturelle severdigheter hvis du ønsker å ta en utflukt. Reiser du med barn kan hotellet tilby separat barnebuffé, internasjonal barneklubb, lekeplass og spillrom. Det blir en familieferie man sent vil glemme.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
159 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på Sri Lanka, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Ligger på stranden
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Spa
 • Internasjonal barneklubb
5,0
Hotellfakta
 • Restaurant
  4 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  3 km
 • Hovedsentrum
  3 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.