Utflukter, Cala Mayor

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Vi gjør oppmerksom på at utfluktsprogrammet til og med sommeren 2021 er redusert, og at enkelte aktiviteter kan bli endret på kort varsel pga. koronasituasjonen. Eksempelvis kan det bli påbudt med munnbind eller at et restaurantbesøk bli byttet ut med medbrakt matpakke som deltakerne får med seg på utflukten. Les mer på reisemålets lokale Mysite

.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Valldemossa og Sóller – kan bestilles hjemmefra

Valldemossa og Sóller – kan bestilles hjemmefra

Besøk to av Mallorcas mest stemningsfulle byer, Valldemossa og Sóller. En heldagsutflukt med buss hvor du opplever natur, kultur og historie. Måltider og drikke er ikke inkludert.

Les mer Skjul

I fjellkjeden Serra de Tramuntana er det en veldig grønn og frodig dal. Der, 400 meter over havet, ligger den mallorkansk landsbyen Valldemossa. Stedet er blitt berømt mye takket være komponisten Frédéric Chopin som tilbragte en kald og regnfull vinter her.

Når vi nærmer oss Valldemossa fra sør blir vi møtt av en fantastisk utsikt over landsbyen, der de tradisjonelle husene klamrer seg fast til hverandre. Etter en rolig spasertur mellom vakre hus og praktfull vegetasjon langs de brosteinslagte gatene får du tid til å se deg rundt på egen hånd. Nyt en kopp kaffe på torget eller gå en tur den gamle bykjernen.

Deretter kjører bussen gjennom gamle olivenlunder langs kysten med utsikt mot fjellene på den ene siden og det blå Middelhavet på den andre.

Turen går så videre mot den franskinspirerte byen Sóller. Der går vi om bord i en av de koselige trikkene som tar oss videre ned til havnebyen Puerto de Soller. På veien gjennom dalen passerer vi en del av sitrushagene som har gjort Sóller så berømt.

Dette er en tur for den kresne Mallorcareisende.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille allerede samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side" om du alt har bestilt.

Mat og drikke:
Lunsj og drikke er ikke inkludert.

Entré:
Billett til trikketuren er inkludert.

Lurt å ta med:
Varm genser/jakke og gode sko, vannflaske og kamera. I visse perioder kan det være kjølig i Valldemossa, ta derfor med deg en varm genser eller jakke.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 09.00–17.00.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Øvrig:
Kort spasertur i Valldemossa og litt lengre i Sóller. Personer med bevegelsesvanskeligheter må kontakte Vings reiseleder før bestilling. Turen går fra april til september, ta kontakt med oss for eksakte datoer.

Grottetur med besøk i Manacor – kan bestilles hjemmefra

Grottetur med besøk i Manacor – kan bestilles hjemmefra

Underjordisk mystikk, Majoricaperler og blomstrende lokalmarked! Vi får også smake på noen av øyas klassiske likører. Måltider og drikke er ikke inkludert.

Les mer Skjul

Underjordisk mystikk, majoricaperler og et lokalt marked! Vi får også smake på noen av øyas klassiske likører.

Dagen begynner med et stopp i den gamle håndverkslandsbyen Manacor som er verdensberømt for sin framstilling av majoricaperler. De anses å være de fineste kunstige perlene i verden – bare ekte og dyrkede perler kommer foran i rang. Her får vi se hvordan de vakre perlene lages av glass og fiskeskjell. Byens mandagsmarkeder er også verdt et besøk. Her kan finner du alt fra håndtverk, klær og sko til blomster, suvenirer og mye mer.

Deretter går turen til Hamsgrottene som ble oppdaget i 1905. Vi smyger oss ned i mørket, forbi mystiske huler og enorme grotter. Det blir ekko når vanndråpene langsomt faller ned på de glinsende stalagmittene. I taket kan vi se stalaktitter som danner formasjoner som setter fantasien i gang!

Lengst ned i grottene er det en underjordisk innsjø, Venice-innsjøen. Her stopper vi og får oppleve en vakker og stemningsfull konsert. Lyset slukkes og frem mellom klippene glir opplyste båter stille og rolig med musikere om bord.

Vi avslutter dagen med et besøk på en keramikkfabrikk og en likørfabrikk der vi får prøvesmake mange forskjellige likører. Pass på å smake på øyas egen likør, palo, og øygruppens spesielle urtelikør, hierbas.

Utflukten går i perioden april-september.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille allerede før du reiser, samtidig som du bestiller reisen eller på "Min side".

Mat og drikke:
Lunsj eller drikke er ikke inkludert. Lunsj kan kjøpes på Sa Grutas Restaurant. Vi stopper i en time i Sa Gruta.

Entré:
Inngangsbillett til Cuevas Hams/grottene er inkludert.

Lurt å ta med:
Varm genser/jakke, gode sko, vannflaske og kamera.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 08.00-17.00.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Øvrig:
Det er mange trapper og nivåforskjeller i grottene. Det kan være glatt på grunn av fukt eller vann som drypper. Personer med bevegelsesbesvær må kontakte Vings reiseleder før bestilling.

Son Amar

Son Amar

En festlig kveld med underholdning i verdensklasse venter på legendariske Son Amar!

Les mer Skjul

Den ærverdige herregården Son Amar har helt siden 1963 vært kjent for sine populære og spektakulære kveldsshow. Hit kommer kjente artister fra alle verdenshjørner og gir de besøkende uforglemmelige opplevelser.

Årets magiske show byr på en spektakulær blanding av ulike stilarter og kulturer fra øst og vest. Opplev internasjonal dans og musikk, hårreisende akrobatikk, herlige komiske innslag, et hett flamencoshow i verdensklasse og mye, mye mer.

Vi tilbyr et billettalternativ med transport "GOLD" fra de fleste reisemålene våre.

Mat og drikke:
3-retters middag og drikke til maten er inkludert.

Tid:
Avreise fra hotellene ca. 17.30–18.30. På Son Amar ca. 19.00–00.00

Guide:
Engelsktalende guide.

Marked, vin og tapas fra sør – kan bestilles hjemmefra

Marked, vin og tapas fra sør – kan bestilles hjemmefra

Opplev mer av vakre Mallorca! Bli med på markeder, opp i fjellet, på vingård og ned til Puerto Pollensa. Enkel lunsj er inkludert.

Les mer Skjul

På denne heldagsturen reiser vi nordover langs fjellkjeden Tramuntana sammen med vår skandinaviskstalende guide som vil være med oss hele dagen. Vi begynner med et besøk i byen Puerto Pollensa for å se det lokale markedet. Her samles lokalbefolkningen for å prate om ukens hendelser og for å handle ferske grønnsaker. Her får du tid på egen hånd for å oppleve den unike atmosfæren i fred og ro.

Rundt lunsjtid stopper vi hos samarbeidspartneren vår, Purowool. Her serveres det lunsj mens de presenterer produktene sine. Hvis du er interessert i noen av produktene kan du bestille dem til en godt redusert pris.

Etter besøket i nord styrer vi sørover og svinger av til byen Inca for et besøk på vingården Bodegas Munar. Her tar vi oss en tur gjennom vinplantasjen opp til selve bodegaen, der vi får et innblikk i hvordan vinproduksjonen foregår, før vi setter oss ned for selve høydepunktet på turen: å smake på de forskjellige vinene med tapas til. Den hyggelige vertinnen som driver den familieeide gården forteller oss om sin store interesse for vin. Her blir det også mulighet til å kjøpe med seg vinene vi prøvesmaker

Etter at vi har opplevd den herlige atmosfæren på vingården reiser vi ned mot sydkysten igjen.

Denne utflukten kan du bestille før du reiser, enten sammen med reisen eller på "Min side" hvis du allerede har bestilt.

Mat og drikke:
Det blir servert en lett lunsj og drikke under Purowools presentasjon og på bodegaen serveres det tre forskjellige viner og enkel tapas.

Lurt å ta med:
Komfortable sko og badetøy hvis du vil ta et bad i Puerto Pollensa.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Øvrig:
Denne utflukten presenteres samarbeid med Purowool – en av Skandinavias ledende leverandører av helse- og naturprodukter. På grunn av dette samarbeidet kan vi tilby redusert pris på denne utflukten, mindre enn halvparten av den ordinære salgsprisen

Magic Katamaran

Magic Katamaran

Hva er vel er ferie ved Middelhavet uten en dag på det store blå?

Les mer Skjul

Nyt en dag på havet ombord på katamaranen Magic. Båten går fra Palma og om reiseruten går øst eller vest bestemmes av vær og vind.

I løpet av dagen blir det mange muligheter for å hoppe i det forfriskende vannet og til å bli kjent med livet under havoverflaten. Snorkleutstyr finnes ombord og kan lånes. Mens du koser deg om bord tilbereder mannskapet lunsjen som serveres om bord.

Mat og drikke:
Enkel lunsj og ett glass vann/sangria. Mer drikke kan kjøpes på båten.

Lurt å ta med:
Badetøy, solkrem og penger.

Øvrig:
Vi forbeholder oss retten til å endre reiserute avhengig av vær og vind.
Prisen varierer avhengig av om man bestiller med eller uten transport.

Historiske Alcudia og vinsmaking

Historiske Alcudia og vinsmaking

Opplev mer av vakre Mallorca! Høye fjell, trange gater, spennende butikker og et besøk på en vingård er bare noe av det du får oppleve i løpet av dagen, Lett lunsj, drikke og vinsmaking er inkludert.

Les mer Skjul

På denne heldagsturen reiser vi nordover langs fjellkjeden Tramuntana sammen med vår skandinaviskspråklige guide som vil være med oss hele dagen. Vi begynner med et besøk i gamlebyen i Alcudia. Her får du utforske gatene på egen hånd og finne dine egne yndlingssteder. Det er mange små butikker og arkitekturen er vel verdt å studere på nærmere hold. Du bør heller ikke gå glipp av en tur på bymuren.

Rundt lunsjtid stopper vi hos samarbeidspartneren vår, Purowool. Her serveres det lunsj mens de presenterer produktene sine. Hvis du er interessert i noen av produktene kan du bestille dem til en godt redusert pris.

Etter besøket i nord fortsetter vi via Pollensa mot Tramuntana-fjellene og til vingården Mortitx, som ligger vakkert til i en dalgang nesten 400 moh. Vi rusler gjennom vinplantasjen og opp til selve bodegaen der vi får et innblikk i vinproduksjonen, og får smake på de forskjellige vinene med tapas til. Det er mulighet til å kjøpe med seg vinene vi prøvesmaker.

Etter at vi har opplevd den herlige atmosfæren på vingården reiser vi ned mot sydkysten igjen.

Mat og drikke:
Det blir servert en lett lunsj og drikke under Purowools presentasjon og på bodegaen serveres det tre forskjellige viner og enkel tapas.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Øvrig:
Det lønner seg å ha på seg komfortable sko.

Denne utflukten presenteres samarbeid med Purowool – en av Skandinavias ledende leverandører av helse- og naturprodukter. På grunn av dette samarbeidet kan vi tilby redusert pris på denne utflukten, mindre enn halvparten av den ordinære salgsprisen.