Utflukter, Cala Bona

Velkommen! Hvorfor ikke krydre ferien din med en utflukt eller to?
Vi har satt sammen et nøye utvalgt og utprøvd utfluktsprogram i samarbeid med våre partnere. Vi følger opp og fornyer dette ved hjelp av blant annet kundeundersøkelser der du og andre gjester får gi oss deres synspunkter. På den måten kan vi alltid tilby aktuelle og interessante opplevelser.

Det er flere fordeler med å bestille utflukten hos Ving: Alle nødvendige forsikringer er på plass og sikkerhetskrav er oppfylt. Det er tydelige regler for om- og avbestilling og for hva som er inkludert i prisen. Dessuten – hvis du skulle få problemer eller være misfornøyd med utflukten vet du alltid hvor du skal henvende deg. Alt dette får du på kjøpet når du bestiller utflukten med Ving.

Vi gjør oppmerksom på at utfluktsprogrammet til og med sommeren 2021 er redusert, og at enkelte aktiviteter kan bli endret på kort varsel pga. koronasituasjonen. Eksempelvis kan det bli påbudt med munnbind eller at et restaurantbesøk bli byttet ut med medbrakt matpakke som deltakerne får med seg på utflukten. Les mer på reisemålets lokale https://mydestination.ving.no

.

Praktisk informasjon om våre utflukter

Palma shopping med ROIG Transportation

Palma shopping med ROIG Transportation

Frister det med shopping i en trendy, liten storby som også er full av severdigheter? Da er nok denne utflukten til Mallorcas vakre hovedstad Palma noe for deg! Måltider og drikke er ikke inkludert.

Les mer Skjul

Palma de Mallorca er en pulserende by som oser av historie og kultur. Her bys du på en forførende miks av vakre bygg, kjente motebutikker, kirker, museer, restauranter og kafeer. Rusle langs strandpromenaden og beundre noen av verdens mest eksklusive yatcher eller slå deg ned på Placa de Major mens du betrakter folkelivet.

Rett ved den imponerende katedralen La Seu ligger handlegaten Passeig Del Born, der du finner alt fra kjente merkebutikker som Louis Vitton og Hugo Boss til små, lokale butikker. Gaten slutter ved torget Placa Joan Charles. Går du til venstre her, havner du i gaten Jaime III, der du vil finne enda flere butikker og det store varehuset El Corte Inglés.

Ta en av de røde sightseeing-bussene og opplev mer av Palma! Bussene stopper ved seksten av de mest populære severdighetene i Palma, og langs veien kan du lære mer om byens historie på engelsk, svensk eller spansk. Len deg tilbake og gjør deg klar til å bli kjent med en by som kan konkurrere med hvilken som helst europeisk storby.

Etter å ha tilbrakt ca. fem timer i Palma er det på tide å dra hjem igjen. Vi avrunder dagen med et fotostopp på Castell de Bellver som kan by på en fantastisk utsikt over Palma by og bukten utenfor. Du behøver ikke være profesjonell fotograf for å få med deg vakre bilder hjem herfra!

På vei hjem passerer vi mange av øyas små og sjarmerende steder og landsbyer.

Mat og drikke:
Mat og drikke er ikke inkludert. Vi stopper underveis slik at alle får handlet det mest nødvendige.

Guide:
Engelsktalende guide, som også kan guide på tysk, fransk og italiensk etter behov.

Øvrig:
Utflukten arrangeres med vår samarbeidspartner ROIG. Programmet kan variere fra gang til gang.

Es Trenc med katamaran

Es Trenc med katamaran

Hva ville en Middelhavsferie vært uten en dag på havet?

Les mer Skjul

Nyt en dag på havet med katamaranen Magic. Vi seiler fra Colonia Sant Jordi til Es Trenc, Mallorcas kanskje mest omtalte og populære strand.

I løpet av dagen får vi mulighet til å ta en avkjølende dukkert og utforske livet under havoverflaten. Mens vi bader og snorkler forbereder besetningen dagens lunsj, som spises om bord.

Mat og drikke:
Lett lunsj og et glass sangria (evt. vann) er inkludert. Mer drikke kan kjøpes om bord.

Lurt å ta med:
Badetøy, solkrem og penger.

Øvrig:
Prisen varierer avhengig av om du velger transport til havnen eller ikke. Vi forbeholder oss retten til å endre reiseruten ved dårlig vær. Snorkleutstyr kan lånes om bord.

Hamsgrottene

Hamsgrottene

I grottene Cuevas del Hams i Porto Cristo har fantastiske dryppsteinsformasjoner sakte men sikkert tatt form i løpet av årtusenene.

Les mer Skjul

I grottene Cuevas del Hams i Porto Cristo har fantastiske dryppsteinsformasjoner sakte men sikkert tatt form i løpet av årtusenene. Grottene ble oppdaget i 1905, og nå er det din tur til å smyge deg ned trappene til mørket, til de mystiske hallene og de dramatiske grottegangene. Vanndråpene faller fra stalaktitter i taket og lager ekko når de treffer stalagmittene under. Formasjonene er et helt spesielt naturfenomen som setter i gang tankene og fantasien. Dypt nede i grottene ligger en underjordisk innsjø, og her spilles vakker og stemningsfull klassisk musikk.

Grottene er åpne hver dag mellom 10.00 og 16.30. Kjøper du billett fra en av Vings reiseledere slipper du å stå i billettkø utenfor grottene.

Utflukten er på egen hånd.

Island Tour

Island Tour

Bli med på en fantastisk dag der vi opplever flere av Mallorcas spennende severdigheter med både buss, båt, trikk og tog. Ingen måltider er inkludert.

Les mer Skjul

Dagen starter med en tur til Inca, øyas fjerde største by. Foruten Mallorcas største marked finner du også her et stort utvalg skinn- og lærprodukter. Vi besøker blant annet lærfabrikken Buades som selger Mallorcas velkjente vesker og sko i skinn.

Deretter går turen videre langs fjellkjeden Sierra de Tramuntana. Fra bussen nyter vi utsikten over øyas høyeste punkt, det mektige Puig Major. Vi kjører videre langs mandeltre-kantede veier og passerer etter hvert også det berømte klosteret i Lluc.

Vi stopper slik at de som vil kan forevige den vakre utsikten, og kjører deretter videre til La Calobra. Her blir det tid til å utforske omgivelsene på egen hånd. Hvorfor ikke nyte en deilig lunsj på en av de små restaurantene med utsikt over bukten? Du kan også rusle en tur gjennom klippepassasjen, der det også er mulig å ta seg en forfriskende dukkert i havet.

Etter å ha opplevd den fantastiske atmosfæren i La Calobra er det på tide å nyte Mallorca fra sjøsiden. Vi tar oss med båt mot havnebyen Porto de Sóller. Byen ligger omringet av fjellene rundt, og kan med sin sjarmerende havn og sine små butikker og kafeer minne litt om den franske rivieraen. Herfra tar vi den ærverdige trikken gjennom et landskap fullt av appelsin- og sitrontrær og opp til Sóller.

Fra Sóller tar vi et av Europas eldste tog fra 1912 inn til Mallorcas hovedstad Palma. Underveis til denne vakre byen passerer vi intet mindre enn tretten tunneler og utsikten er fantastisk. En opplevelse som du virkelig ikke bør gå glipp av! Vi hopper av toget rett utenfor Palma, der en ventende buss tar oss med tilbake til Palma.

Mat og drikke:
Mat og drikke er ikke inkludert. Vi stopper underveis slik at alle får kjøpe inn det de trenger. Du kan også ta med din egen piknik-kurv.

Guide:
Engelsktalende guide.

Tid:
Heldagsutflukt, ca. kl. 09.00–18.00.

Guide:
Engelsktalende guide.

Lurt å ta med:
Kamera, badetøy, solkrem, vann og en varm genser.

Øvrig:
Utflukten arrangeres med vår samarbeidspartner ROIG. Programmet kan variere fra gang til gang.

Palma Visit

Palma Visit

Lengter du etter en hyggelig dag med storbypuls? Da er denne utflukten til Mallorcas vakre hovedstad Palma noe for deg.

Les mer Skjul

På vei til Palma passerer vi først Felanitx. Fra bussen kan vi skimte middelalderklosteret San Salvador der det ligger på en fjelltopp. Dette er fødebyen til den berømte kunstneren Miquel Barcelo som blant annet står bak utsmykningen i et av kapellene i Palmas berømte katedral La Seu med flotte skulpturer.

Turen fortsetter deretter gjennom noen av Mallorcas aller vakreste byer innen vi når vår destinasjon Palma. Vi stanser utenfor La Seu, den majestetiske katedralen som ble bygget på 1200-tallet. Her venter en omvisning med en lokal guide som forteller mer om katedralens historie, kunst og arkitektur. Vi får også sett oss litt rundt på egen hånd i Palma. Benytt gjerne sjansen til å shoppe i Passeig Del Born, eller hvorfor ikke spise lunsj på en av de mange hyggelige tapasrestaurantene?


Etter ca. 2–3 timer i Palma reiser vi tilbake. Underveis stanser vi ved en utsiktsplass ved slottet Bellver. Slottet ble bygget på 1400-tallet og er Europas eneste runde slott. Fra slottet har vi en fantastisk utsikt over hele Palma, så hold kamera klart!

Mat og drikke:
Mat og drikke er ikke inkludert. Vi stopper underveis slik at alle får handlet det mest nødvendige.

Guide:
Engelsktalende guide.

Inkludert i prisen:
Inngang til katedralen og rundtur med guide.

Øvrig:
Utflukten arrangeres i samarbeid med vår partner ROIG og innholdet kan variere fra gang til gang.

Son Amar

Son Amar

En festlig kveld med underholdning i verdensklasse venter på legendariske Son Amar!

Les mer Skjul

Den ærverdige herregården Son Amar har helt siden 1963 vært kjent for sine populære og spektakulære kveldsshow. Hit kommer kjente artister fra alle verdenshjørner og gir de besøkende uforglemmelige opplevelser.

Årets magiske show byr på en spektakulær blanding av ulike stilarter og kulturer fra øst og vest. Opplev internasjonal dans og musikk, hårreisende akrobatikk, herlige komiske innslag, et hett flamencoshow i verdensklasse og mye, mye mer.

Vi tilbyr et billettalternativ med transport "GOLD" fra de fleste reisemålene våre.

Mat og drikke:
3-retters middag og drikke til maten er inkludert.

Tid:
Avreise fra hotellene ca. 17.30–18.30. På Son Amar ca. 19.00–00.00

Guide:
Engelsktalende guide.

Opplev mer av Mallorca – kan bestilles hjemmefra

Opplev mer av Mallorca – kan bestilles hjemmefra

Opplev mer av vakre Mallorca! Mandeltrær, små byer og lokale markeder er bare noe av det du får oppleve. Lett lunsj og drikke er inkludert.

Les mer Skjul

Vi reiser nordover med den skandinaviske guiden som følger oss hele dagen. Fra østkysten kjører vi ut på landet og opplever den vakre landsbygden med sine mandeltrær, kornåkre og koselige, små landsbyer. Vi begynner med et besøk i byen Inka og går på det lokale markedet. Her samles lokalbefolkningen for å skravle og handle ferske grønnsaker. Her får du litt tid til å oppleve den lokale atmosfæren på egen hånd.

Ved lunsjtider stopper vi hos vår samarbeidspartner Purowool. Her serveres lunsj og en presentasjon av Purowools produkter. Er du interessert i noen av produktene kan de bestilles til redusert pris.

Vi fortsetter mot den gamle delen av Alcudia, der du kan gå på oppdagelsesferd i de koselige gatene. Det finnes både flott arkitektur og flere småbutikker her, og det er mulig å spasere på bymuren. Senere reiser vi tilbake til østkysten.

Bestill hjemmefra:
Denne utflukten kan du bestille hjemmefra før du reiser, enten når du bestiller eller på Min side.

Mat og drikke:
I forbindelse med Purowools presentasjon serveres lett lunsj og drikke.

Lurt å ta med:
Behagelige sko.

Guide:
Skandinavisktalende guide.

Øvrig:
Takket være et langvarig samarbeid med Purowool – en av Skandinavias ledende leverandører av helse- og naturprodukter – kan vi tilby våre gjester denne utflukten til en meget gunstig pris.

The Sea Cave

The Sea Cave

En av de mest kjente og best likte aktivitetene på østkysten er grotteeventyret "The Sea Cave". Snacks og forfriskninger er inkludert.

Les mer Skjul

Bli med på å utforske hemmelighetene i grotten som også er kjent som "Cova de's Coloms" eller "Piratgrotten".

Vi kjører med motorbåt langs den vakre kysten til vi kommer til dette mystiske stedet. For å komme oss inn i grotten må vi ta på oss våtdrakter, sko, hjelm og hodelykt, hoppe ned i det turkise vannet og deretter svømme til selve inngangen av grotten.

Dette er en spennende opplevelse fra start til slutt. Vi kommer til å oppdage piratgrottens hemmeligheter ved å svømme, hoppe og klatre.

Underjordiske innsjøer med krystallklart vann, både fersk- og saltvann, spektakulære grotteformasjoner – alt naturlig bevart.

Et uforglemmelig eventyr for hele familien.

Mat og drikke:
Snacks og forfriskninger er inkludert.

Guide:
Engelsktalende guide.

Tid:
Halvdagsutflukt, ca. kl. 15.00–18.00.

Lurt å ta med:
Håndkle, badetøy, solkrem og vannflaske

Øvrig: Endringer i programmet kan forekomme p.g.a. vær og lokale forhold. Aldergrense 6 år.

Dykking/snorkling

Dykking/snorkling

Dykking er en spennende og morsom aktivitet – opplev en helt annerledes og magisk verden under havoverflaten.

Les mer Skjul

Har du noen gang vurdert å prøve dykking? Hvis svaret er ja, men du ikke vil ta et langt kurs, har du nå sjansen via vår partner Mallorca Diving. Med dem kan du prøve denne fantastiske aktiviteten som tar deg med til en helt annen verden. Mallorca Divings instruktører introduserer og lærer deg opp på en sikker måte sånn at du kan nyte den første dykkeopplevelsen din.

Hvis du føler at snorkling passer bedre for deg kan du bli med på Mallorca Divings snorkleutflukt som tar deg med motorbåt til vakre steder der vi tar på oss utstyret og svømmer av gårde for å oppdage steinformasjoner, grotter, viker og spennende skapninger under vann.

I begge utfluktene er all transport med båt, dykke- og snorkleustyr og sertifiserte instruktører inkludert.

Mat og drikke:
På begge utfluktene er vann og lett snacks inkludert.

Guide:
Engelsktalende instruktører.

Tid:
Halvdagsutflukt, ca. kl. 19.00-12.30.

Lurt å ta med:
Håndkle, badetøy og solkrem.

Øvrig:
Endringer i programmet kan forekomme p.g.a. vær og lokale forhold.
Dykking: 95 euro. Snorkling: 45 euro.

Dragegrottene

Dragegrottene

Bli med til de berømte Dragegrottene, Cuevas del Drach, på Mallorcas østkyst. Ingen måltider er inkludert.

Les mer Skjul

Dragegrottene ligger ca. 6 km sør for Cala Millor, og når vi vandrer gjennom dem kommer vi blant annet til Europas største underjordiske innsjø. Her spilles det klassisk musikk av Chopin, Martini, Offenbach og Caballero, og vi setter oss ned en stund her for å nyte musikken, grottens mektige akustikk og synet av båtene som glir over innsjøen. Etter hvert går også vi om bord i en båt for å ta en seile på den underjordiske innsjøen. Forbered deg på å se grottene fra et helt annet perspektiv!

Den guidede omvisningen er ca. 1 kilometer lang og tar ca. 1 time.

Vi avslutter utflukten ved butikken Majorica, der det meste handler om Majorica-perler. Perlene anses som verdens fineste kunstige perler. Kun ekte og fremdyrkede perler har høyere rang.

Mat og drikke:
Ikke inkludert. Det er mulig å kjøpe drikke og snacks ved grottene.

Entré:
Inngangsbilletten til Dragegrottene er inkludert.

Tid:
Halvdagsutflukt, ca. kl. 09.30-14.00.

Guide:
Engelsktalende guide.

Øvrig:
Utflukten arrangeres i samarbeid med samarbeidspartneren vår ROIG. Programmet kan variere fra gang til gang.