Hipotels Cala Bona Club (Ex Sunwing Cala Bona)

Hipotels Cala Bona Club er et familievennlig hotell på Mallorcas vakre østkyst hvor du kan nyte en ferie med fokus på familien og herlige bassengområder
med basseng for både store og små. Hotellets yngste gjester trives best i barnebassenget med små vannsklier og annet gøy, og herfra har du herlig utsikt over Middelhavet. På hotellet er det
en restaurant og en bar som er åpne fra morgen til kveld. Vil du gjøre ferien enda mer komfortabel, kan du bestille All Inclusive. På Hipotels Cala Bona Club er det mye å finne på for hele familien og hotellet tilbyr blant annet spa, treningsrom, tennisbane, biljard og bordtennis. For de litt mindre gjestene har hotellet en internasjonal barneklubb. Flere ganger i uken arrangeres det også aktiviteter og underholdning for store og små. Hotellet ligger nær den rolige, hyggelige feriebyen Cala Bona , og vil du rusle litt lengre, kan du følge den fine strandpromenaden til Cala Millor. Langs veien finner du restauranter og butikker.
Hipotels Cala Bona Club har havet som nabo og består av tre forskjellige bygninger i frodige og rolige omgivelser. Rom i bestemt bygning kan ikke garanteres, men tildeles ved ankomst.
Hotellet var tidligere et Sunwing Family Resort og het da Sunwing Cala Bona Beach.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Hotellet består av tre separate bygninger og leilighetene ligger spredt i disse. Hvilken bygning rommet ditt er i får du vite ved ankomst.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 1989
Renovert 2017
3 bygning/er
4 etasje/r
348 rom/leiligheter
Heis, delvis, i to av bygningene
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Minimarked
Vaskeriservice mot betaling
Myntvaskeri mot betaling
Minibank

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post kl. 08.00–20.00.

Skatter & avgifter

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.
Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • All Inclusive mot tillegg
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Spa
 • Barnebasseng
 • Internasjonal barneklubb
 • Rom for opptil 6 personer
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  3 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  6
 • Nærmeste sentrum
  800 m
 • Hovedsentrum
  2 km
 • Nærmeste strand/badested
  800 m
 • Vannsklie i barnebassenget
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.