Royal Plaza

Dette sjarmerende hotellet ligger i Ibiza. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 8. 8 kilometer fra innkvarteringen. Innkvarteringen er innen 1. 5
kilometer fra nærmeste strand. Totalt 117 soverom er tilgjengelige for å imøtekomme besøkende på Royal Plaza. Dette hotellet gjennomgikk en renovasjon i 2004. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse
på stedet. Royal Plaza tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er ikke babysenger tilgjengelig på Royal Plaza. Dette overnattingsstedet forstår å tilrettelegge for alle typer gjester. Derfor tilbys spesialinnredede rom for rullestolbrukere. Gjester som ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Dette overnattingsstedet har blitt tildelt -merket. Alle som bor her kan slappe av og samle nye krefter i stedets wellness-avdeling. Spisestedet inviterer gjester på de mest smakfulle retter i elegante omgivelser. Dette overnattingsstedet tilbyr en rekke businessfasiliteter og er dermed en perfekt kombinasjon mellom arbeid og avslapning for forretningsreisende. Spisestedene tilbyr et bredt utvalg av smakfulle retter og fristende drikke. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Royal Plaza. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

Byggeår: 1980
År for siste renovering: 2004
Antall etasjer (i hovedbygningen): 6
Totalt antall rom: 117
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Spa
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Mot betaling
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste strand/badested
  1,5 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.