Ibiza Gran Hotel

Dette luksuriøse hotellet ligger i Ibiza. Beliggende innen 1000 meter fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby
. Hotellet ligger i nærheten av viktige underholdningssteder. Den nærmeste stranden ligger innen 800 meter fra eiendommen. Reisende vil finne flyplassen innen 9. 3 kilometer. Innkvarteringen
ligger innen 200 meters gåavstand fra havnen. Det finnes totalt 157 rom på Ibiza Gran Hotel. Dette hotellet ble bygget i 2007. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. Dette hotellet tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Ibiza Gran Hotel tilbyr ikke babysenger. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Ibiza Gran Hotel fører en bærekraftig politikk. Besøkende kan nyte lekre måltid på stedets restaurant. På dette hotellet kan gjestene velge blant et bredt utvalg helse- og wellnessfasiliteter. Noen av tjenestene til Ibiza Gran Hotel kan koste ekstra.

Byggeår: 2007
Antall etasjer (i hovedbygningen): 5
Totalt antall rom: 157
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Garasje
Wi-fi
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Oppvarmet innendørsbasseng
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  800 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.