Dette sjarmerende hotellet er i Sitges. Beliggende kun noen få skritt fra sentrum, tillater innkvarteringen lett tilgang til alt denne destinasjonen har
å tilby. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 2. 5 kilometer fra eiendommen. Eiendommen ligger 1. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Den nærmeste stranden ligger innen
15 meter fra eiendommen. Kunder vil finne flyplassen innen 30. 2 kilometer. Hotellet ligger innen 3. 0 kilometer fra havnen. Denne eiendommen tilbyr totalt 170 gjesteværelser. Dette overnattingsstedet ble totalrenovert i 2012. Trådløs internettforbindelse finnes også på overnattingsstedet. Besøkende ønskes velkommen i en lobby med døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Gjester med bevegelseshemmelser kan vurdere Calipolis som tilbyr et begrenset antall handicapvennlige rom. Det er også tilgjengelige parkeringsplasser for stedets gjester på eiendommen. Dette er et økovennlig overnattingssted. Det tilbys shuttle-service til lufthavnen for gjester på Calipolis. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er dette overnattingsstedet perfekt for forretningsreisende. Alle som bor her kommer til å sette pris på de ulike spisestedene på overnattingsstedet. Stedets restauranttilbud er kjent for sitt utsøkte kjøkken og fenomenale service. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

Byggeår: 1964
År for siste renovering: 2012
Antall etasjer (i hovedbygningen): 9
Totalt antall rom: 170
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Ligger nær strand/badested
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  15 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.