Se hotell (12)

Reiser til Sitges

Den populære badebyen Sitges med sine langgrunne, gylne sandstrender, fine golfbaner og pulserende uteliv lokker til seg både barnefamilier, pensjonister og festglad ungdom.
Sitges er en trivelig badeby med en gamleby med smale gågater kantet med vakre blomsterdekorasjoner. I tillegg til å ha 300 soldager i året kan Sitges skryte av veldig bra restauranter, trendy klesbutikker og en vakker, palmekantet strandpromenade. Atmosfæren er avslappet mesteparten av året, men fra juni til september er Sitges et livlig turiststed med massevis av barer og nattklubber. Takket være sin åpne holdning har Sitges blitt et populært reisemål blant homofile, og her vaier regnbueflagget stolt utenfor både hotell og barer. Vil du oppleve storbypulsen i Barcelona tar det bare ca. 45 minutter å reise dit med tog fra Sitges.

Mat og drikke i Sitges

Hvis du er glad i mat er Sitges rette stedet. Den velsmakende middelhavsmaten er en spesialitet, og matelskere fra hele verden kommer til Sitges. Prøv også tradisjonell spansk tapas på noen av restaurantene langs strandpromenaden. Vil du nyte lokal spansk vin er det flere vindistrikter i området, som blant annet produserer Cava og Priorat.

Utelivet i Sitges

Sitges er kjent for sitt pulserende uteliv. Start kvelden med et glass på en av de mange utekafeene langs strandpromenaden. Litt senere på kvelden kan du fortsette videre til den store partygaten "Street of sin" (Carrer del Pecat) hvor nattklubbene ligger på rekke og rad. Mange av homsebarene ligger ved Carrer Sant Bonaventura, bare fem minutter fra stranden.

Golf, sykling, tennis og vannsport

I Sitges er det mye å gjøre for deg som liker å røre på deg i ferien. Området passer bra for sykling, så hvorfor ikke leie en sykkel og utforske omgivelsene? Her er det også flere fine golf- og tennisbaner. For deg som trives best i vannet er det forskjellig vannsport på de større strendene.

Vings Sitges

Med Ving kan du reise til Sitges året rundt. Du flyr med rutefly og velger selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte.
Nyttige tips
 • Fine strender
 • Gode restauranter
 • Bra uteliv
 • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Sitges

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Sitges har rundt tolv langgrunne strender med finkornet sand. Strendene er stort sett barnevennlige. Langs havet går det en strandpromenade med mange restauranter, butikker og barer.
Mat, drikke og uteliv
Sitges har et stort utvalg av restauranter og tapasbarer langs strandpromenaden. Middelhavsmaten, med blant annet fersk fisk, er av høy kvalitet, og må prøves. Sørg også for å smake på et glass med Sitges populære dessertvin Malvasia de Sitges.
Sitges har et livlig uteliv hvor vanlige barer ligger side om side med homsebarer. Langs strandpromenaden ligger det mange restauranter og barer, mange med uteservering. Langs den store partygaten "Street of Sin" (Carrer del Pecat) ligger nattklubbene på rekke og rad. Mange av barene med homofilt preg ligger samlet ved Carrer Sant Bonaventura bare fem minutter fra stranden. Hver sommer arrangeres det en veldig populær pridefestival med aktiviteter på stranden.
Shopping
Det er et stort utvalg av butikker i Sitges, med alt fra eksklusive klesforretninger og moderne kleskjeder til lokale butikker og markeder.
Sport og trening
I Sitges kan du prøve deg på aktiviteter som golf, sykling, tennis og vannsport.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Costa Dorada på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
I sentrum av Sitges er det enklest å spasere rundt eller ta taxi. Det er noen få busslinjer. Du kan blant annet ta buss til Barcelona og Girona. Det går tog til Barcelona og flere byer i nærheten av Sitges. Det tar ca. 45 minutter inn til Barcelona med tog.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i eller personale i Sitges.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Turistskatt i Sitges

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.

De regionale myndighetene krever en hotellskatt på overnattinger i Sitges. Skatten varierer avhengig av hotellkategori og betales direkte til hotellet.

For 5-stjerners hotell er kostnaden 2,48 euro pr. døgn pr. person
For 4- stjerners hotell er kostnaden 1,21 euro pr. døgn pr. person
For 3-stjerners hotell og øvrige er kostnaden 0,72 euro pr. døgn pr. person

Barn/ungdommer som ikke har fylt 17 år er fritatt fra skatten. Vings klassifisering kan være annerledes enn den offisielle klassifiseringen av hotellet, som utgjør grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 25 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Sitges året rundt. Du flyr med rutefly til Barcelona og velger selv avreisedato og reiselengde.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Barcelonas flyplass til Sitges er ca. 30 minutter (ca. 27 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
13°6°
4
Soltimer/dag
12°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • februar
14°7°
5
Soltimer/dag
12°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mars
16°9°
5
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • april
18°11°
7
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • mai
22°14°
8
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
25°18°
9
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • juli
28°21°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
28°21°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • september
25°19°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
21°15°
5
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • november
16°11°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • desember
13°7°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager

Finn reise til Sitges
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.