Se hotell (13)

Reiser til Sitges

Den populære badebyen Sitges med sine langgrunne, gylne sandstrender, fine golfbaner og pulserende uteliv lokker til seg både barnefamilier, pensjonister og festglad ungdom.
Sitges er en trivelig badeby med en gamleby med smale gågater kantet med vakre blomsterdekorasjoner. I tillegg til å ha 300 soldager i året kan Sitges skryte av veldig bra restauranter, trendy klesbutikker og en vakker, palmekantet strandpromenade. Atmosfæren er avslappet mesteparten av året, men fra juni til september er Sitges et livlig turiststed med massevis av barer og nattklubber. Takket være sin åpne holdning har Sitges blitt et populært reisemål blant homofile, og her vaier regnbueflagget stolt utenfor både hotell og barer. Vil du oppleve storbypulsen i Barcelona tar det bare ca. 45 minutter å reise dit med tog fra Sitges.

Mat og drikke i Sitges

Hvis du er glad i mat er Sitges rette stedet. Den velsmakende middelhavsmaten er en spesialitet, og matelskere fra hele verden kommer til Sitges. Prøv også tradisjonell spansk tapas på noen av restaurantene langs strandpromenaden. Vil du nyte lokal spansk vin er det flere vindistrikter i området, som blant annet produserer Cava og Priorat.

Utelivet i Sitges

Sitges er kjent for sitt pulserende uteliv. Start kvelden med et glass på en av de mange utekafeene langs strandpromenaden. Litt senere på kvelden kan du fortsette videre til den store partygaten "Street of sin" (Carrer del Pecat) hvor nattklubbene ligger på rekke og rad. Mange av homsebarene ligger ved Carrer Sant Bonaventura, bare fem minutter fra stranden.

Golf, sykling, tennis og vannsport

I Sitges er det mye å gjøre for deg som liker å røre på deg i ferien. Området passer bra for sykling, så hvorfor ikke leie en sykkel og utforske omgivelsene? Her er det også flere fine golf- og tennisbaner. For deg som trives best i vannet er det forskjellig vannsport på de større strendene.

Vings Sitges

Med Ving kan du reise til Sitges året rundt. Du flyr med rutefly og velger selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte.
Nyttige tips
  • Fine strender
  • Gode restauranter
  • Bra uteliv
  • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Sitges

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Sitges
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.