Safari Apartments

Leilighetshotellet har en privilegert beliggenhet nær hovedveiene og turistområdet i Calella. Eiendommen er omgitt av hoteller, restauranter, supermarkeder
, terrasser og natteliv. Hotellet ligger i sentrum av Calella, 400 meter fra stranden, 10 kilometer fra Arenys de Mar marina, 18 kilometer fra en golfbane og 41 kilometer fra Girona–Costa
Brava lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer restaurant, bar, svømmebasseng, boblebad, solarium, trådløs internettilgang og 24-timers resepsjon.

Leilighetene har klimaanlegg, kjøkkenkrok, bad, trådløs internettilgang, safe (ekstra kostnad), minibar (ekstra kostnad), vannkoker og stue.

Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av vær/sesong.

Studios: Sovesofa for 3./4./5. person.

Vær oppmerksom på at 50€ i refunderbart depositum per person kreves ved ankomst for utdrikkingslag/ungdomsfester.

Adresse: Avda. Valldebanador 18, 08370 Calella, Spania.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Strand: 400 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: GRO 41 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  3,5
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   0 m
  • Nærmeste strand/badested
   400 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.