Se hotell (19)

Reiser til Calella

Calella er en hyggelig, liten badeby bare en times reise fra Barcelona. Her er atmosfæren god og avslappet, og det finnes et godt aktivitetstilbud.
Calella lokker med kilometerlange, velholdte strender, spennende historie og mange aktiviteter. De aktive kan blant annet velge mellom fotturer, golf og forskjellige vannsportsaktiviteter. De historieinteresserte kan føle historiens vingeslag i de pittoreske kvartalene i den gamle bydelen. Langs byens mest besøkte gate Carrer de l'Esglesia finner du butikker, restauranter og barer for enhver smak. Og vil du oppleve storbypulsen i Barcelona tar det kun en drøy time med tog fra Calella.

Fotturer, golf og badeliv

Calella er et perfekt reisemål for deg som liker å røre på deg i ferien. Langs stranden er det mange aktiviteter å velge mellom for hele familien, for eksempel strandvolleyball, aerobics, salsa, skumparty og forskjellige typer vannsport. Liker du å gå tur kan du prøve en av de vakre turstier langs kysten, og bare en halvtime fra Calella ligger den kjente golfbanen PGA Catalunya Golf. er du glad i vannsklier og alt som har med havet å gjøre, kan du ta en utflukt til populære Marineland Cataluña, som er en kombinert marinepark og badeland for alle aldersgrupper.

Kunst og historie i Calella

Calella rommer mye historie og mange godt bevarte gamle bygninger. Den gamle bydelen ligger rundt den vakre kirken Santa Maria, som er en populær severdighet takket være sin historie og sin interessante utsmykning med de tolv apostlene som omkranser inngangspartiet. Calella har dessuten et stort museum som ligger i en vakker 1600-tallsbygning. Museet inneholder også et kunstgalleri. Nede ved havet ligger Calellas staselige fyr fra 1800-tallet.

Kultur og fornøyelser

I Calella er det mange kulturelle begivenheter. Hver fredag fra juni til september arrangeres det for eksempel konserter rundt omkring i byen, noe som er veldig populært blant både turistene og spanjolene selv. Akkurat som i mange andre spanske byer er det populært med festivaler, og da er det musikk, dans og opptredener fra morgen til kveld. Med litt flaks får du kanskje oppleve noen av dem i løpet av ferien.

Vings Calella

Med Ving kan du reise til Calella med rutefly året rundt. Da velger du selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte. Du kan velge mellom hotellrom eller leilighet, og mange av Vings hotell har sentral beliggenhet i nærheten av av de fine strendene.
Nyttige tips
  • Fine strender
  • Velg rom eller leilighet
  • Hotell i sentrum
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Calella

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Calella

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.