Reiser i høstferien

Sikre deg sol i høstferien

Høstferie i varmen

Vi har gjort det enda enklere for deg å finne passende og billige reiser i skolens høstferie. Høsten er en fin tid å reise på, det er fortsatt varmt og godt rundt Middelhavet, og det passer både til en sol og badeferie eller en storbyhelg. Ving har mange reiseforslag - enten du har fri en hel uke eller kun noen dager! Det er veldig populært å reise om høsten, så du bør bestille reisen din i god tid.

Når er høstferien i 2023?

Høstferien er i månedskiftet september og oktober, i uke 40 eller 41, avhengig av hvor du bor. For eksempel har Viken og Agder høstferie i uke 40, mens Innlandet, Møre og Romsdal, Rogaland, Trøndelag, Finnmark, Vestfold og Telemark ferie i uke 41. Svalbard, Troms og Nordland har bare noen dager fri. Velg flyplassen som passer best – og finn hotell som passer for akkurat din familie.

Hvor er det varmt i høstferien?

Sol og varme finner du rundt Middelhavet og litt lenger unna. Kypros har for eksempel 28 grader i gjennomsnittlig dagtemperatur i oktober, og Gran Canaria og Tyrkia har 26. I vår varmeguide finner du temperaturene i september og oktober

Billig høstferie for hele familien med All Inclusive

Høsten er en god tid for å samle familien og reise bort. Slipp den grå og triste stemningen her hjemme, og erstatt den med lys og gode minner sørover. Noen av våre beste familiehoteller venter på å gi dere de beste opplevelsene på ferien deres.

Reiser dere med små barn anbefaler vi våre beste familiehoteller Sunwing Family Resorts. Hotellene er et sant paradis for barnefamilier, med barnebasseng, morsomme aktiviteter og selvfølgelig mulighet for å kjøpe til All Inclusive.

Hvis det skal være litt mer luksus på familieferien bør dere se nærmere på våre Ocean Beach Club-hoteller. Her er det også mange morsomme aktiviteter for de små, men i litt roligere omgivelser. Hotellene ligger rett ved havet, og her kan hele familien nyte godt av All Inclusive.

Reiseforslag i høstferien

HVILKEN FLYPLASS REISER DU FRA?

Finn reise fra din avreiseflyplass i høstferien 2023.

Populære reisemål i høstferien

Kanariøyene

Vil du være sikker på en varm høstferie bør du se nærmere på reiser til Kanariøyene. Her sniker gjerne temperaturen seg opp mot 26 grader i oktober, når skolene har høstferie.

En varm høstferie til Kanariøyene

Kypros

På Kypros venter en barnevennlig høstferie med mye sol og behagelige temperaturer. Bo f.eks. på vårt populære familiehotell Sunwing Sandy Bay Beach, rett ved stranden i hyggelige Ayia Napa.

Barnevennlig høstferie på Kypros

Flere tips for høstferien

Cruiseferie

Opplev flere reisemål på én og samme uke. Både store og små kan glede seg til nye is-øyeblikk og morsomme aktiviteter til lands og til vanns.

Nye opplevelser og morsomme aktiviteter – både til vanns og til lands.

Storbyferie

Hva med å oppleve en storby sammen i høstferien? Velg blant over 60 ulike storbyer i Europa og resten av verden. Nye storbyeventyr venter på dere.

Velg blant over 60 ulike storbyer i Europa og resten av verden.

Solrike ferieklassikere

Behold sommerfølelsen på et av våre herlige reisemål med sol, palmer og myke sandstrender. Hva med Sicilia, Algarve eller Costa del Sol?

Nyt en varm og deilig høst ved Middelhavet eller Algarvekysten.

Disneyland® Paris

Gjør denne høstferien til den beste noensinne! Ta med familien til Disneyland® Paris og opplev spektakulære show, fantasifulle attraksjoner og storslagne parader.

Ta med familien til verdens mest magiske sted i løpet av høstferien.

Finn høstferien din her

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.