Reiser i høstferien

Sikre deg sol i høstferien

Neste høstferie i varmen?

Vi har gjort det enda enklere for deg å finne passende og billige reiser i skolens høstferie. Høsten er en fin tid å reise på, det er fortsatt varmt og godt rundt Middelhavet, og det passer både til en sol og badeferie eller en storbyhelg. Ving har mange reiseforslag - enten du har fri en hel uke eller kun noen dager! Det er veldig populært å reise om høsten, så du bør bestille reisen din i god tid.

Når er høstferien i 2024?

Høstferien er i månedskiftet september og oktober, i uke 40 eller 41, avhengig av hvor du bor. For eksempel har Oslo, Buskerud, Akershus, Østfold og Agder høstferie i uke 40, mens Innlandet, Møre og Romsdal, Rogaland, Trøndelag, Finnmark, Vestfold og Telemark har ferie i uke 41. Svalbard, Troms og Nordland har bare noen dager fri. Velg flyplassen som passer best – og finn hotell som passer for akkurat din familie.

Hvor er det varmt i høstferien?

Sol og varme finner du rundt Middelhavet og litt lenger unna. Kypros har for eksempel 28 grader i gjennomsnittlig dagtemperatur i oktober, og Gran Canaria og Tyrkia har 26.
I vår varmeguide finner du temperaturene i september og oktober.

Billig høstferie for hele familien med All Inclusive

Høsten er en god tid for å samle familien og reise bort. Slipp den grå og triste stemningen her hjemme, og erstatt den med lys og gode minner sørover. Noen av våre beste familiehoteller venter på å gi dere de beste opplevelsene på ferien deres.

Reiser dere med små barn anbefaler vi våre beste familiehoteller Sunwing Family Resorts. Hotellene er et sant paradis for barnefamilier, med barnebasseng, morsomme aktiviteter og selvfølgelig mulighet for å kjøpe til All Inclusive.

Hvis det skal være litt mer luksus på familieferien bør dere se nærmere på våre Ocean Beach Club-hoteller. Her er det også mange morsomme aktiviteter for de små, men i litt roligere omgivelser. Hotellene ligger rett ved havet, og her kan hele familien nyte godt av All Inclusive.

HVILKEN FLYPLASS REISER DU FRA?

Finn reise fra din avreiseflyplass i høstferien 2024.

Populære reisemål i høstferien

Kanariøyene

Vil du være sikker på en varm høstferie bør du se nærmere på reiser til Kanariøyene. Her sniker gjerne temperaturen seg opp mot 26 grader i oktober, når skolene har høstferie.

En varm høstferie til Kanariøyene

Kypros

På Kypros venter en barnevennlig høstferie med mye sol og behagelige temperaturer. Bo f.eks. på vårt populære familiehotell Sunwing Sandy Bay Beach, rett ved stranden i hyggelige Ayia Napa.

Barnevennlig høstferie på Kypros

Storbyferie med barn

Reis til en storby i høstferien

Hva med å oppleve en storby sammen i høstferien? Velg blant over 60 ulike storbyer i Europa og resten av verden. Nye storbyeventyr venter.

VÅRE EGNE ANBEFALINGER FOR HØSTFERIEN

Våre reiseeksperter guider deg til de beste reisemålene for høstferien.

Finn høstferien din her