Pakkereiser med rutefly til solen

Opplev effekten av en skikkelig bra ferie. Som når du får alt som du vil ha det: det perfekte reisemålet, reiselengden som passer deg best og hotellet du alltid har drømt om. Så fleksible er våre pakkereiser med rutefly. Bestill sommerreisen med total valgfrihet, og samme trygghet som alltid. Nå får du den også til en ekstra god pris.

Klassiske sommerreiser til Middelhavet

Det er ikke tilfeldig at noen reisemål har blitt ekstra populære.

Eksotiske sommerreiser

De lengste reisene er ofte billigere om sommeren. Hva med å besøke en paradisstrand?

Charterreisemål med rutefly

Velg selv hvor mange dager du vil være borte – 4 dager, én uke eller kanskje 11 dager?

Vil du heller dra på en storbyreise?

Kjenn på storbypulsen i sommer

Dra tilbake til en av favorittbyene i sommer – eller utforsk en ny. Med Ving kan du velge blant over 60 spennende storbyer over hele verden. Vi tilbyr en mengde bra hotell, som ligger rett ved alt du vil ha nærhet til.

Finn din reise

Få inspirasjon

Fordelene med å velge en pakkereise med rutefly hos Ving

Når du reiser med Ving og velger en pakkereise med rutefly, skreddersyr du ferien din helt selv – og med samme trygghet som alltid.

Stort og fleksibelt utvalg

En pakkereise med rutefly gir deg frihet til å velge avreisedato, reiselengde og hotell. Du velger selv blant et bredt utvalg av reisemål og hotell, og du er beskyttet av pakkereiseloven. Når du bestiller en pakkereise til solen med Ving, kan du også velge mellom flere flyselskap. På de fleste reisemål kan du også bestille privat transport.

Nøye utvalgte hotell

Med vårt store utvalg av hotell blir friheten stor. Vi har nøye utvalgte hotell i alle prisklasser, slik at du enkelt kan finne det som passer for deg og feriebudsjettet ditt. Hos oss finner du alt fra enkle hotell i mellomklassen til luksushotell med alle bekvemmeligheter. Du er alltid velkommen til å spørre oss om tips og råd – vi hjelper deg gjerne med å finne det perfekte hotellet for deg.

Eventyr på egen hånd

Når du velger en pakkereise med rutefly, reiser du på egen hånd. Vi har ingen guider på de aktuelle reisemålene, men du kan komme i kontakt med vår kundeservice døgnet rundt hvis du har behov for hjelp – både før, under og etter reisen din. En annen fordel med å bestille reisen din hos oss, er at du er beskyttet av pakkereiseloven. Det betyr at du får tilbake pengene hvis det f.eks. skulle skje noe uforutsett med vår virksomhet.