Om Barnerabatter

Generelt gis barnerabatt til barn som er mellom 2 og 11 år. Barn mellom 12 og 17 år kan få spesielle rabatter ved enkelte hoteller. Barnerabatter beregnes automatisk når du bestiller på vår hjemmeside, og du kan se totalprisen nederst i bestillingen etter at fødselsdato for alle reisende er tastet inn.

Gjeldende for alle barnerabatter:

  • Hele familien må bo i samme leilighet/rom, og barn sover i ekstraseng.
  • Det skal være minst to fullt betalende i leiligheten/rommet (eller fire fullt betalende i en 3-romsleilighet med 4 ordinære senger, tre fullt betalende i en 3-romsleilighet med 3 ordinære senger, og seks fullt betalende i en 4-romsleilighet med 6 ordinære senger).
  • Gjelder kun på reiser med fly og hotell
  • Kan ikke kombineres med andre rabatter
  • Det er alltid barnas alder ved hjemreisetidspunktet som gjelder.
  • Begrenset antall plasser.

Barn under 2 år

For barn under 2 år som reiser på charterflyvninger betales et administrasjonsgebyr. Administrasjonsgebyr betales ikke for barn som har bestilt eget sete på flyet.
På reiser med rutefly varierer prisen avhengig av flyselskapet.

Vær oppmerksom på at flyselskapene av sikkerhetsmessige årsaker krever at barn under 2 år alltid sitter på fanget til en voksen ved avgang og landing – uansett om barnet har eget sete.

Ved bestilling av reisen skal barnets alder på tidspunktet for hjemreise angis, da dette er gjeldende. Husk å sjekke passreglene hos Utenriksdepartementet. Se bagasjeregler for barn under 2 år her. Les mer om reiser med barn.

chatbtn