Verdanza Hotel

Puerto Rico, Puerto Rico
Hotel Verdanza ligger en kort spasertur fra stranden med shopping, uteliv og restauranter. Hotellet ligger i området Isla Verde, rett utenfor San Juan
i Puerto Rico. Du kan ta en avkjølende dukkert i bassenget eller trene i treningsstudioet på hotellet. Hotellet har flere forskjellige restauranter og en takterrasse med flott utsikt over havet
og omgivelsene. De gamle bydelene i San Juan er ca. 12 km unna.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

2 bygning/er
8 etasje/r i hovedbygningen respektive 3 etasjer i sidebygningen
222 rom/leiligheter
Heis i hovedbygningen
Resepsjon
Minibank

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på Puerto Rico, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

I Puerto Rico forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
 • Treningsrom
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  12 km
 • Nærmeste strand/badested
  500 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.