Dom José Beach Hotel

På Dom José Beach Hotel bor du ved stranden i utkanten av Vilamoura med fin utsikt over Atlanterhavet. Hotellet har et lite, herlig bassengområde med solsenger
og parasoller. Her kan du bade både i bassenget og på stranden. I hotellets restaurant kan du nyte frokost, lunsj og middag med nydelig utsikt over havet. Vil du være aktiv i ferien
, tilbyr hotellet minigolf og treningsrom. Har du lyst til å spille ordentlig golf, har området rundt Vilamoura flere golfbaner. Vilamoura Marina og dens utvalg av restauranter er vel verdt et besøk, og hit kan du rusle langs den hyggelige strandpromenaden.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering mot betaling på hotellområdet med forbehold om plass
Renovert 2011
1 bygning/er
7 etasje/r
154 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Algarve, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  3 km
 • Hovedsentrum
  3 km
 • Nærmeste strand/badested
  10 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.