Jupiter Algarve Hotel

Dette landemerkehotellet har en førsteklasses beliggenhet rett foran den berømte Praia da Rocha-stranden, og ble nylig renovert, og tilbyr et komplett
utvalg av fasiliteter og tjenester som klimatisert basseng, SPA, bufférestaurant, døgnåpent treningsstudio og møtefasiliteter.
Alle rommene har sjøinspirert innredning, klimaanlegg, kaffe- og
tekoker, minibar, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Alle rommene har eget bad, noen har balkonger med havutsikt og passer for enslige, par eller til og med familier.
Hver morgen serveres en varm frokostbuffé i restauranten på stedet. Med måltider for halvpensjon og helpensjon serverer restauranten en buffé eller à la carte-middag pluss live show-matlaging. I snackbaren kan du i løpet av dagen nyte en drink ved bassenget eller et lett måltid og hjelpe deg med levende musikkunderholdning nesten hver kveld.
Skjem bort deg selv og gjør ferien så avslappende som mulig og nyte en massasje eller hydroterapikretsen på Soul SPA etterfulgt av et besøk i det 24 timers tilgjengelige treningsstudioet.
En flott beliggenhet, bare 2 skritt fra stranden, barer, butikker, kasino og en kort kjøretur fra racerbanen Autodromo Internacional do Algarve ... gjør dette hotellet til det riktige valget for de som ønsker et opphold fullt av gode minner.
Merk at noen fasiliteter som SPA-tilgang, parkering, minibar og safe er ikke inkludert i romprisen. Barn under 16 år har ikke adgang til SPA. Halvpensjon og helpensjon inkluderer ikke drikke.

Byggeår: 1966
År for siste renovering: 2015
Antall etasjer (i hovedbygningen): 8
Totalt antall rom: 183
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Garasje
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
 • Ligger nær strand/badested
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  2 km
 • Nærmeste strand/badested
  70 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.