Moderne 4-stjerners hotell som ligger i resorten Praia da Rocha, bare 100 meter fra stranden og nær alle butikker, barer og restauranter.
Beliggende på
hoved strandveien i resorten Praia Da Rocha. Da Rocha Hotel har en ideell beliggenhet med lett tilgang til stranden og alle barer, restauranter og butikker. På hotellet er det kaffebar, møterom
, svømmebasseng og underjordisk parkering.
Alle studioene er innredet i en moderne stil og er utstyrt med luftkondisjonering (ekstra kostnad), telefon, TV, Wi-Fi (ekstra kostnad), safe (ekstra kostnad), hårtørker og balkong.
Forskjellige typer Studioer:
Studio - Classic (utsikt mot land)
Studio Reduced Sea View- Prestige (utsikt fra siden mot havet)
Studio Sea View - Premium (havutsikt)
Studio De Luxe - Deluxe Top Floors (havutsikt)
Vennligst bemerk at alle måltider blir servert på søster hotellet, Jupiter Hotel, som ligger 30 meter unna.
Adresse: Avenida Tomas Cabreira, 8500-802 Praia da Rocha, Algarve, Portugal.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Frokostrom
Kafe
Utendørs basseng(er)
Treningsrom/treningsfasiliteter
Strand: 100 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: FAO 70 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Ligger nær strand/badested
4,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  100 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.