Castelos da Rocha

Hotellet har romslige og komfortable leiligheter som ligger ideelt, nær bysentrum og stranden, likevel i fredelige omgivelser. Hotellet ligger 550 meter
fra stranden, 2 kilometer fra Praia da Rocha bysentrum og 2,5 kilometer fra Portimao.Marina.
På hotellet er det snackbar, utendørs basseng, barnebasseng, heis, safe i resepsjonen (mot betaling)
og parkering.
Leilighetene har varme (mot betaling), TV, kjøkkenkrok, kjøleskap, mikro, kaffe-/tekoker og balkong/terrasse.
OBS Resepsjon med begrensede åpningstider. Vennligst informer flynummer og beregnet ankomsttid når du bestiller denne leiligheten.
Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.
MERK: For alle kunder som ankommer Faro flyplass etter kl. 20.00, må hotellet informeres om ankomsttid.
I tilfelle hotellet ikke mottar informasjon fra kunder som lander etter kl. 20.00, vil det påløpe en ekstra avgift for sen innsjekking som skal betales kontant når de ankommer hotellet.
(Foretrukket) E-post: castelosdarocha@gmail.com (melding med bestillingsnavn og flyinformasjon)
Mobilnummer: Laura Pina - +351964977637 (tekstmelding med bestillingsnavn og flyinformasjon)
Adresse: Rua Agosto Azul, 8500-367, Praia da Rocha, Portimao, Portugal.

Heis
Basseng
Barnebasseng
TV
Bar
Strand: 550 m
Sentrum: 2 km
Flyplass: FAO 71 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Barnebasseng
  4,0
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Barnebasseng
   Ja
  • Bar
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   2 km
  • Nærmeste strand/badested
   550 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.