Quinta Pedra Dos Bicos

Ligger mindre enn 500 meter fra Praia dos Bicos-stranden.
Oversikt
Quinta Pedra dos Bicos er en øy med ro i Santa Eulália, nær den travle Albufeira, og 300
meter fra den berømte stripen Areias de São João. Den private tilgangen til stranden og havutsikten, de store plenene nær svømmebassengene, gjør dette til et komplett tilbud i hjertet av
Algarve.
plassering
Dette sjarmerende leilighetshotellet ligger bare 170 meter fra den hyggelige sandstranden, og forbindelser til transportnettverket er også i hotellets umiddelbare nærhet.
Rom
Leilighetene på Quinta Pedra dos Bicos har fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, komfyr, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker, brødrister, blender og alt nødvendig utstyr for å tilberede måltider. Leilighetene har stue med satellitt-TV, bad og har avhengig av reservasjon ett eller to soverom med enkeltsenger. Kapasiteten til leilighetene varierer mellom 1-6 personer. Alle leilighetene har klimaanlegg og gratis Wi-Fi. Noen av leilighetene har balkong.
Egenskaper
Hotellet tilbyr en restaurant, døgnåpen resepsjon, hager, røykfrie rom, familierom, safe, oppvarming, bagasjeoppbevaring, klimaanlegg, snackbar, daglig romservice med utveksling av sengetøy annenhver dag og seng lin hver 4. dag. Anlegget har møte- / selskapslokaler. Wi-fi er tilgjengelig i fellesområdene mot ekstra kostnad. Privat parkering er tilgjengelig på hotellet (reservasjon er nødvendig) og koster ekstra.
Anlegget har heis, det har 2 utendørs utendørsbassenger for voksne, det ene med sjøvann, og det andre med bassengbar. Det er også svømmebassenger for barn.
Mat drikke
Den rike og varierte gastronomien i Algarve har sin rot i den romerske og arabiske tilstedeværelsen for århundrer siden, og danner en av de største interessene i regionen, sammen med det fantastiske klimaet, den fascinerende faunaen og floraen og den luksuriøse skjønnheten i regionen. De brukte ingrediensene forsterker de ferske, usammenlignelige smaker av seet og de intense og umiskjennelige aromaene på landsbygda, og blander oppskrifter fra kysten og innlandet.
**Vær oppmerksom på at POOL-ARMBÅND har en kostnad i tilfelle det har gått tapt og må erstattes eller ikke returneres ved utsjekking. Røyk er ikke tillatt. Innreise fra venner eller bekjente av gjester er strengt FORBUDT i leiligheten, når som helst, med mindre de identifiserer seg i resepsjonen, men også uten å overskride den maksimale kapasiteten til den bestilte typologien. Manglende overholdelse av denne regelen medfører bot. Fester og private feiringer (eller hvilken som helst type lydutstyr, da disse kan forstyrre roen til de andre gjestene.) er IKKE TILLATT inne i overnattingsstedet, bygningsområdet samt svømmebassengområder.
Turistinformasjon
2 minutter til Praia da Oura-stranden
3 km til Albufeira sentrum
45 km til Faro lufthavn

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
Bilparkering
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Strand: 180 m
Sentrum: 4 km
Flyplass: FAO 35 km

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Barnebasseng
 • Ligger nær strand/badested
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  4 km
 • Nærmeste strand/badested
  180 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.