Royal er et fint hotell i hjertet av Wien, i bydelen Innenstadt. Hotellet ligger ved siden av den berømte kirken Stefansdomen der de kjente handlegatene
Graben og Kärtner Strasse møtes. Royal er et perfekt utgangspunkt for sightseeingturer, de fleste av byens severdigheter ligger innen gangavstand fra hotellet. Hotellet har to hyggelige restauranter
med italienske retter, en på bakkeplan og en på takterrassen. Restauranten på taket har enestående panoramautsikt over hustakene i Wien, helt til fjellene i Schneeberg.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Bygget 1930
1 bygning/er
7 etasje/r
88 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale i Wien, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Offisiell klassifisering mangler
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
  Hotellfakta
  • Restaurant
   2 stk.
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Treningsrom
   Nei
  • Heis
   Ja
  • T-banestasjon
   150 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.