Se hotell (23)

Reiser til Mauritius

Mauritius

Mauritius er eksklusivt, vakkert og vennlig, og når du reiser med Ving får du alt dette til en veldig bra pris.

En reise til Mauritius kan nesten sammenlignes med en reise til paradiset. Mauritius er en av de mest eksklusive og fascinerende øyer i Det indiske hav. Her brer sandstrendene seg ut, solvarme, myke og blendende hvite på nesten hele øya. Vannet er krystallklart og klimaet er behagelig året rundt, med varme tropiske dager, og i perioden mai–september svalere kvelder. Når det kommer en kort regnskur er det bare behagelig nedkjølende, samtidig som øya holdes grønn og vakker. På Mauritius lever du et behagelig "resort-liv" på stranden med alle slags vannsportsaktiviteter å velge mellom. Rett utenfor stranden ligger det fredete korallrevet, som er et eldorado for selv den mest bortskjemte dykker og snorkleentusiast. Golfere vil stortrives på de to fine golfbanene ved hotell Belle Mare Plage.

Barnevennlige hotell på Mauritius

Om du reiser med barn kan vi tilby to barnevennlige hotell like ved stranden på nordsiden av øya: Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa og Victoria Beachcomber Resort & Spa. Her kan du bestille rom for inntil fem personer, og i de frodige hotellhagene er det god tumleplass. Vil du ha en ekstra behagelig ferie bestiller du All Inclusive, slik at mat og drikke inngår i prisen.

Luksushotell på stranden – med All Inclusive

Alle Vings hotell på Mauritius holder veldig høy standard, og alle ligger på stranden slik at det aldri er langt til dagens første svømmetur eller en dukkert i solnedgangen. På mange hotell kan du bestille All Inclusive, og på noen hotell inngår det allerede i prisen.

Kombiner med Dubai

Du kan alltid kombinere reisen til Mauritius med et par dager i Dubai, slik at du får to reiser i én. Du reiser til Mauritius med rutefly og bestemmer selv når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Et godt råd er å begynne reisen i det mer intense Dubai, for så å avrunde med avkobling på Mauritius vakre strender.

Nyttige tips
 • Alle hotell rett på stranden
 • Luksushotell
 • Familiehotell
 • Hotell for voksne
 • All Inclusive
 • Kombiner med Dubai
 • Fine sandstrender
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Mauritius

Vær
 • januar
29°23°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
11
Regnfrie dager
 • februar
29°23°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
8
Regnfrie dager
 • mars
29°23°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
10
Regnfrie dager
 • april
28°22°
6
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
10
Regnfrie dager
 • mai
27°20°
6
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • juni
25°18°
6
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • juli
24°18°
6
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • august
24°18°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • september
25°18°
6
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • oktober
26°19°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • november
28°20°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • desember
29°22°
8
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
Strender
Rundt hele øya er det fine, lange og langgrunne strender med hvit korallsand. Bunnen kan noen steder bestå av koraller. Dra gjerne til øya Île aux Cerfs for å bade på en skikkelig paradisstrand.
Fly og transport

Flytid

Ca. 16 timer fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Mauritius året rundt og selv bestemme avreisedato og hvor lenge du vil være borte.
For å komme deg til hotellet på enkleste måte, anbefaler vi at du bestiller transport på forhånd. Det gjør du samtidig med bestilling av reisen på nettsiden vår eller på telefon.
Vel fremme på flyplassen er det respresentanter som hjelper deg videre.

Generell informasjon om transport finner du her.
Mat, drikke og natteliv
De fleste hotellene tilbyr opphold med halvpensjon eller All Inclusive. Maten er veldig variert, med påvirkning av det franske, indiske og kreolske kjøkken.
Utelivet foregår på hotellene, hvor det arrangeres underholdning og dans noen kvelder i uken.
Shopping
Alle taxfree-butikkene og kjøpesentrene sørger for et godt utvalg. I Flic en Flac er det noen få butikker og supermarkeder. Mauritius er kjent for å produsere fine modellbåter.
Aktiviteter og severdigheter
Her kan du drive med aktiviteter som snorkling, dykking, seiling, windsurfing, vannski og tennis. Det er også mulig å leie båt med mannskap og utstyr for dyphavsfiske.
Hvordan du tar deg rundt
Det går an å reise rundt på Mauritius med taxi for en rimelig penge.
Fakta

Vår service

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiselederservice.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemkomst. Norske statsborgere trenger ikke visum til Mauritius for opphold i inntil 90 dager. Du må ved innreise kunne fremvise returbillett samt at du har nok penger til å forsørge deg selv (100 USD per dag), og en bekreftet hotellbestilling. For mer informasjon ta kontakt med landets ambassade i London på telefon: +44 207 581 02 94/95. london.mauritius.govmu.org/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Mauritius.

Vaksinering

Ving anbefaler Twinrix-vaskinasjon mot hepatitt A og B. Denne varer i flere år, og må tas minimum fire uker før avreise. Les mer om vaksiner på www.ving.no/vaksineinformasjon

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Rupie (MUR). Minibanker finnes for VISA og Mastercard. Diners og American Espress er mest vanlige på hotellene.

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid +2 timer. Vintertid: Norsk tid +3 timer.

Elektrisitet

220 V, adapter er nødvendig. Britisk standard med 3 hull.

Språk

Engelsk, fransk og kreolsk.

Ekstrasenger

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet på Mauritius, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger queen size eller en king size seng.

Øvrig informasjon

Venstrekjøring. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reise til Mauritius
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.