Se hotell (51)

Reiser til Marokko

Reis til Marokko og opplev milelange strender, myldrende markeder, gode restauranter og kultur preget av afrikanske, arabiske og franske tradisjoner.
I Marokko går gammelt og nytt hånd i hånd. På den ene siden finner du moderne badebyer med luksuriøse hotellområder, trendy butikker med mote og hjemmeinnredning, herlige lounger og gourmetrestauranter. På den andre siden finner du myteomspunne eventyrbyer med trange smug, magedansere, slangetemmere og enorme basarområder. På en ferie i Marokko vil du oppdage at reisekassen varer lengre. Her kan du spise og shoppe til lavere priser enn på mange andre reisemål.

Aktiviteter i Marokko

Marokko tilbyr en stor bredde i aktiviteter. Badebyen Agadir er med sitt fine klima og mange velstelte baner veldig populær blant golfere. Noen reiser til Agadir for å surfe, men de fleste surferne foretrekker nok Taghazout, hvor det meste handler om alle typer vannsport. Her kan du windsurfe, stå på vannski eller kjøre vannscooter. For å oppleve det ekte Marokko anbefaler vi en reise til Marrakech, hvor du kan foreta dypdykk i souken og oppleve eventyrfortellere, slangetemmere og spåkoner på torget Jemaa el Fna.

Kombinasjonsreiser til Marokko

Med Ving kan du kombinere to eller alle våre tre reisemål i Marokko på samme reise. Siden du reiser med rutefly kan du selv bestemme når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Du kan for eksempel innlede ferien med et par dager i Marrakech før du avrunder med å sole deg og bade ved kysten i Agadir.

Shopping i Marokko

Du kan gjøre mange kupp på reisen til Marokko, spesielt om du er glad i orientalsk innredning. I Agadir og Marrakech er det butikker og varehus med faste priser og lokale markeder hvor du kan prute så mye du lyster. Lokale produkter som hennamalte lamper, krydder, håndknyttede tepper, skjerf, vesker, puffer, kaftaner og utskjæringer er populære varer å ta med seg hjem.
Finn ditt hotell
Finn reise til Marokko

Reiser til Marokko

Flere reisemål i Marokko
Marrakech
Marrakech er en av Marokkos mest spennende reisemål, fullt av severdigheter og opplevelser. Ving har hotell i alle prisklasser.
Agadir
I Agadir venter fantastiske strender, hyggelige barer og restauranter, bra shopping og fine golfbaner. Vil du oppleve enda mer bestiller du en leiebil sammen med reisen.
Taghazout
Bestill en reise til Taghazout, en hyggelig liten fiskerlandsby der du bor rett ved stranden.