Se hotell (3)

Reiser til Taghazout

Surfere fra hele verden kommer til Taghazout, som egentlig bare er en liten fiskerlandsby med kilometervis av sandstrender.
Vil du bo bra og fokusere på yoga, surfing eller bare kunsten å slappe av, skal du reise til Taghazout. Stedet har klart å beholde sin opprinnelige sjarm med et hyggelig miljø der alle kjenner alle og hvor man treffes på byens restauranter om kvelden for å spise fersk fisk og skalldyr til veldig bra priser.

Vings reiser til Taghazout

Når du reiser med Ving til Taghazout har du to flotte hotell å velge mellom rett utenfor byen. Paradis Plage Surf, Yoga & Spa Resort ligger på stranden og er et mekka for deg som er interessert i yoga og surfing. Hyatt Place Taghazout Bay er et utmerket hotell rett ved en 18-hulls golfbane.
Når du bestiller en reise til Taghazout med Ving bestemmer du selv hvor lenge du vil være borte og hvilken dag du ønsker å reise.

Utforsk omgivelsene

Vil du foreta en utflukt utenfor hotellet er det enkelt å ta taxi inn til Taghazout. Her kan du bade ved stranden, spise på en koselig restaurant eller utforske byens butikker. Har du lyst på et større utvalg av shopping og uteliv er det ikke mer enn et par mil til den store turistbyen Agadir. Fra Taghazout går det lokalbusser til Agadir flere ganger om dagen.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Surfeparadis
  • Fine sandstrender
  • Luksushotell
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Taghazout

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Taghazout
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.