Se hotell (3)

Reiser til Taghazout

Surfere fra hele verden kommer til Taghazout, som egentlig bare er en liten fiskerlandsby med kilometervis av sandstrender.
Vil du bo bra og fokusere på yoga, surfing eller bare kunsten å slappe av, skal du reise til Taghazout. Stedet har klart å beholde sin opprinnelige sjarm med et hyggelig miljø der alle kjenner alle og hvor man treffes på byens restauranter om kvelden for å spise fersk fisk og skalldyr til veldig bra priser.

Vings reiser til Taghazout

Når du reiser med Ving til Taghazout har du to flotte hotell å velge mellom rett utenfor byen. Paradis Plage Surf, Yoga & Spa Resort ligger på stranden og er et mekka for deg som er interessert i yoga og surfing. Hyatt Place Taghazout Bay er et utmerket hotell rett ved en 18-hulls golfbane.
Når du bestiller en reise til Taghazout med Ving bestemmer du selv hvor lenge du vil være borte og hvilken dag du ønsker å reise.

Utforsk omgivelsene

Vil du foreta en utflukt utenfor hotellet er det enkelt å ta taxi inn til Taghazout. Her kan du bade ved stranden, spise på en koselig restaurant eller utforske byens butikker. Har du lyst på et større utvalg av shopping og uteliv er det ikke mer enn et par mil til den store turistbyen Agadir. Fra Taghazout går det lokalbusser til Agadir flere ganger om dagen.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Surfeparadis
  • Fine sandstrender
  • Luksushotell

Våre gjesters vurdering Taghazout

Finn reise til Taghazout