Se hotell (18)

Reiser til Agadir

Reis til Agadir og opplev en by med fine hotell, en havn med livlig handel, genuine marokkanske bydeler, hyggelig strand og flott strandpromenade.
Agadir er en moderne marokkansk badeby med en fantastisk sandstrand, fine golfbaner og god standard på hotellene i turistområdet rundt Boulevard 20 Août. Du kommer garantert til å tilbringe mye tid på Cornichen – strandpromenaden – som er det naturlige samlingspunktet både om dagen og kvelden, med hyggelige barer, restauranter og uteserveringer der du kan spise og drikke godt til en rimelig penge. I souken, det lokale markedet, handler du også til lave priser.

Strender og severdigheter

I Agadir blandes gammel arabisk kultur med fransk kolonistil, noe som gir byen et spennende preg. Stranden er både lang og langgrunn, og i nærheten ligger det butikker, fortauskafeer og internasjonale restauranter. Ved den arabiske souken, markedsplassen, kan du prute på krydder, klær, sølvsmykker og vakre tepper. Med Agadir som utgangspunkt kan du enkelt ta deg til de eldgamle byene i Atlasfjellene, eller den rosa, myteomspunne byen Marrakech med sitt folkemylder og eksotiske stemning. Gå ikke glipp av et besøk til den 900 år gamle handelsbyen Taroudant som ligger åtte mil fra Agadir.

Vings Agadir

Én ting er sikkert: I Agadir kan du regne med å få mye hotell for pengene. Når du bestiller en reise med Ving til Agadir kan du velge mellom en mengde hotell i forskjellige prisklasser. Foretrekker du en komfortabel og avslappet ferie på en større resort anbefaler vi Top Selection-hotellet Sofitel Agadir Royal Bay Resort. Dette førsteklasses og populære hotellet ligger rett ved den brede, lange stranden, og har et fint og stort bassengområde. Et annet populært hotell er Hotel Timoulay & Spa Agadir , som er et mindre, velstelt hotell med basseng, barnebasseng og gangavstand til stranden.
Når du bestiller er reise med Ving til Agadir velger du selv hvor lenge du vil være borte og hvilken dag du ønsker å reise.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell ved stranden
  • Lang strandpromenade
  • Hotell i alle prisklasser
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Agadir

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Agadir
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.